Sorular | Soru sor

Koku hastalığı

Merhaba hocam bende ender görülen bir hastalık var.Benim sölediğim tabirle,Pis koku hastalığı,yaz kış günde 2 kere banyo yapmama rağmen tüm hijyen kurallarına çok dikkat etmeme rağmen geçmeyen bir koku.Onca doktora gitmeme rağmen çare bulumadım.ilaçlar yetersiz bunlar yüzünden maddi yöndende çöktüm.Çok çaresizim hocam.Bu yüzden cuma namazlarına gitmiyorum hocam bunun günahı varmıdır ?.Birde hocam asıl sorum, bu hastalığa artık dayanacak gücüm kalmadı.Hiç bir işde çalışamıyorum. Hergün her gece göz yaşı döküp Allah\'a yalvarmama dua etmeme rağmen geçmiyor hocam.Artık ölmek için dua ediyorum.Hocam bu yüzden intihar edersem günahı nedir ?.Şimdiden Allah razı olsun hocam vakit ayırıp okuduğunuz için.


Merhaba.

Sizinkisinin tamamen psikolojik bir rahatsızlık olduğu anlaşılıyor. Bundan kurtulmanız da, tıbbi yardımla birlikte tamamen sizin kendi elinizde. Çelik gibi bir iradeye sahip olmanız, öncelikle hasta olmadığınıza kendinizi ikna etmeniz gerekir.

Kısacası rahatsızlık olarak adlandırdığınız durum, tamamen Şeytanî bir vesveseden ibarettir.

Bu arada ibadetlerinize dikkat ediniz, Cuma namazınız dahil hiçbir namazı ihmâl etmeyiniz. Allah korusun, sonra hesabını veremezsiniz.

Ayrıca dua edip gözyaşı dökmeye devam ediniz… Bolca Felak ve Nâs surelerini okuyarak Cenab-ı Hakk’a iltica ediniz, şifayı O’ndan dileyiniz. Hasta olmadığınıza, bunun Şeytanî bir kuruntudan ibaret olduğuna mutlaka kendinizi inandırıp ikna ediniz. Kaldı ki asıl itibariyle de durum budur. Siz, gerçekten hasta değilsiniz. Şeytan sizinle oyun oynuyor, alay ediyor, eğleniyor, sizi maskara haline çevirmiş! Aslında siz de bunun farkındasınız, çünkü bu acıklı hali yaşıyorsunuz. Bundan derhal kurtulmalısınız!

Eğer söylediklerimize kulak verir, gönül rahatlığıyla uygularsanız, göreceksiniz ki, Allah’ın izniyle en kısa zamanda hiçbir şeyiniz kalmayacak…

İntihar gibi kötü bir şeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyiniz. Çok büyük günah! Son pişmanlık ise fayda vermez! Neticesi “koku hastalığın”ndan bin beter olur!

pis, psikolojik, , doktor, koku hastalığı, yaz kış, hijyen, ölmek,

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla

MollaCami.Com