Sorular | Soru sor

Tanışma ve veda

Selemün aleyküm hocam nasılsın bu bir soru değildir sadece kendimi tanıtmak istiyorum sayın halis ece hocam ben 1983 1984 yıllarında istanbul zeytinburnunda \"nikah risalesini\"yazan veli köle benim hocam olur amerika müslümanlar birliğindeki hilmi akdağ benim teyzeoğlu olur. Seni çok sevdim bana yardımcı oldun.Allah razı olsun.hakkınızı helal ediniz.bir önceki sorum \"Allah ve rasülü ne bildirdiyse inandım\"başlıklı soruya ve bu yazılarıma bir şeyler yazarsanız beni sevindirirsiniz.bu tanışma ve veda yazılarıdır.söz sana bir daha soru sormayacağım.


Ve aleyküm selam.

Teşekkür ederim. Memnun oldum.

Rabbimden acil ve hasarsız şifalar lutfetmesini niyaz ederim.

Normal olarak soru sormanın bir mahzuru yok, neden olsun? Zaten sitenin formatı bu. Ama senin müsveddelerin soru değil, şeytanın içine boca edip boşalttığı vesveseleri-kuruntuları berbat bir üslupla satırlara dökmekten ibaret. Bırakın bunlara cevap vermeyi, okumaya bile kimse tahammül edemez, uğraşamaz. Ayrıca uğraşmasının da bir faydası ve anlamı olamaz. Bunlar mâlâyâniden başka bir tasnife de sokulamaz. Hem kendin vebal altında kalıyorsun, hem de bizim ve başkalarının hukukuna giriyorsun.

Kısacası; lüzumsuz, faydasız, anlamsız bir fuzuliyatla meşgul oluyor ve bizi de meşgul ediyorsun.

Senin yapman gereken tek şey; hastalığınla ilgilenip en kısa sürede tedavi olmaya çalışmak olmalı... Yoksa bu halinle ne kendine ne de başkalarına herhangi bir faydan olabilir. Aksine hep sıkıntı ve zararın olur!

Lütfen sözünde dur ve bir daha bir şey yazma!

şeytan, meşgul, mâlâyani, tanışma, şifa, veda, müsvedde, tasnif,

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla

MollaCami.Com