Sorular | Soru sor

Rüyalar

rüya nedir?ne anlatıyor?gerçegi mi? 20 yıldır hemen hemen aynı rüyayı görmekten cok yoruldum,tükendim,çaresizim kime anlatayım bilemiyorum içimde kocaman bir sır taşıyorum.Ablamla eşimi görüyorum ve eşim devamlı onu seçiyor.Çok seviyoruz birbirimizi ama bu ruyalar kafamda hep sou işareti bırakıyor neden hep ikisi senaryolar kura kura kendimi çok büyük sıkıntılara sokuyorum elimde değil onları hiç yalnız bırakmıyorum ne olur yardım edin bana bu ruyalar ne anlatıyor???


Rüya ve rüyalarla meşgul değiliz. Defalarca yazdık, anlattık. Bu hususta bir şey yazmayınız. Size de tavsiyemiz;

Rüyalara kafanızı takmayın, önem vermeyin. Onlarla meşgul olmayın. Kimseye de anlatmayın. Bunlar boş şeylerdir.

Ablanız ve eşinizle ilgili “vesvese” ve “kuruntu”ları, “boş ve hayali senaryolar”ı da kafanızdan-gönlünüzden silip atın. Allah’ın izniyle o zaman sözünü ettiğiniz çileden-dertten de kurtulursunuz. Zaten o yüzden söz konusu rüyaları sürekli görüyorsunuz. Ama şayet düşündüğünüz gibi bir durum söz konusu ise ve siz de bunu hukuki delilleri çerçevesinde isbat edebiliyorsanız, gereğini yapar gene mevcut rahatsızlıklardan kurtulmuş olursunuz. Yoksa evhamla bir yere varılmaz.

Tabii bu arada mevcut rahatsızlığınızdan, Şeytan’ın vesveselerinden kurtarması için Cenab-ı Mevlâ’ya sığının. O’na dua-niyaz ve ilticadan da geri kalmayın. Özellikle namaz tesbihlerinden önce Ayetü’l-Kürsî, İhlâs-ı şerif, Felak ve Nâs surelerini okumayı ihmâl etmeyin.

Allah Teala’ya tam tevekkül edin, her şeyinizi O’na havale ederek O’na dayanıp güvenin, O’ndan yardım isteyin. Biznillah hiçbir şeyiniz kalmaz.

Sır, sıkıntı, Vesvese, İhlas-ı şerif, Âyetü’l-Kürsî, rüyalar, Felak ve Nâs sureleri, kafa, 20 yıl, görmek, yoruldum, çile, kuruntu, boş hayal, senaryo,

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla

MollaCami.Com