Sorular | Soru sor

Rüyam

Merhaba ben fadime almanyadan yaziyorum size.
Ben rüya,da yilan gördüm ,
Kücükmve kisa bir yilandi .
Babamin kafasindan isirdigini gördüm.
Ama o yilan tavandan asa salandi öyle isirdi.
Babamda sonra onu eline alip parmaklarinin arasinda kafasini eziyordu . Yilanin ölüp ölmedigi i göremedim . Gördüklerim bukadar . Cok kafama takdim cok etlilendim bu rüyadan anlami nedir acaba bana yardimci olanilirseniz sorumu cevaplayarak cok sevinirim .
Iyi günler . mail: uca-fadime@hotmail.com


Merhaba, ben de Türkiye’den Halis. Bu sitenin yazarıyım, sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum. Buradan defalarca hatırlattım; lütfen rüya ve rüya yorumu ile ilgili şeyler yazmayın, işimiz-mesleğimiz-meşgalemiz rüya yorumculuğu değil diye… Bilmem anlatabildim mi?

Ayrıca size ve bütün okuyucularımıza tavsiyem; rüya ile meşgul olmayın, kafanıza takmayın, maddi-manevi uyanıkken elinize geçenlere, yaşadıklarınıza bakın! Hayallerle değil, gerçeklerle hemhal olun. Çok merak ediyor, etkisinden bir türlü kurtulamıyorsanız, rüya tabirine ait güvenilir bir kitaptan bakıp kendiniz yorumlamaya çalışın. Ayrıca sitede sağ tarafta “Bağlantılar” kısmında “Rüya Tabirleri” bölümü var. Lütfen orayı tıklayıp okuma zahmetine katlanıverin.

Şunu da unutmayın; rüya tabiri işi, apayrı bir alandır, ancak Cenab-ı Hakk’ın kendilerine o hasleti verdiği insanlar bunu yapabilir. Öyle önüne gelen değil. İyi rüya görürseniz hayra yorun, karşılığının bir an önce çıkması için de Rasûlullah Efendimize (s.a.v.) 1 Fatiha üç İhlâs okuyup hediye edin. Kötü rüya görürseniz de, şerrinden Allah’a sığının.

Umarım bu sefer meramımızı anlatabilmişizdir.

Rüya, yılan, lütfen rüya ve rüya yorumu ile ilgili şeyler yazmayın, işimiz-mesleğimiz-meşgalemiz rüya yorumculuğu değil,

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla

MollaCami.Com