Sorular | Soru sor

Hocam büyle bir sevat varmı slm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM allahumme salli ala muhammedinin nebiyyin adede men sallallahu aleyhi minel ahyari.ve adede men lem yusalli aleyhi minel esrari.ve adede kataratil. emrati adede evraki es.ari. ve adede enfasil müstağfirine bil eshar.ve adede ma kane ve ma yeküne ila yevmil haşari vel kahhari.ve salli aleyhima tekakbelleylü vennahariü.ve salli aleyhi muhtele felmelevanü .ve teakalel ferdadanu.ve adede emvacil hibari .ve adeder rimali ve kıfarı beliğ ruhehu ve ervaha ehli beytihi minnettehiyyete vetteslime ve ala cemiil enbiyai. vel mürselin.velhamdulillahi rabbil alemine.allahumme salli ala muhammedin ve ala ali muhammedin bi adedi külli zerretin elfe elfe merretin.allahumme salli ala muhammedin nebiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.subbuhun kuddusün rabbüna ve rabbul melaiketi ver ruhi rabbiğfir verham ve tecavez amma ta.lannü inneke entelle azzül ekremü. amin

Değerli kardeşim;

Başlık gene yanlış, salavât yerine “sevat” yazmışsınız. Ancak karineyle anlaşılıyor. Metin de hatalarla dolu. Yazarken biraz dikkat etseniz, yazdıktan sonra göndermeden evvel kontrol etmeyi unutmasanız iyi olur.

Tabii ki olabilir böyle bir salavât. Niye olmasın? Çok çeşitli salavâtlar var malumunuz. Kaydettiğin salavâtı nereden naklettiysen, Arapça aslını da gönder bakalım. Latinize hali berbat! Eğer transkripsiyonu tam olsaydı, bundan da bir sonuç alınabilirdi. Ama maalesef yazımın çok kötü!

salavât, Arapça, aslı, Latinize, transkripsiyon, berbat,

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla

MollaCami.Com