|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 19, 2009, 10:04:19 » |
|
İndirdiğiniz dosyalar .rar dosyası, 1.sine sağ tıklayıp "buraya çıkart" ya da "extract to here" seçeneğine tıklayın... Oluşan dosyaya çift tıklayarak kurulumu başlatabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
deli_prof
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 432
BLacK BLoT
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 19, 2009, 11:13:23 » |
|
NOT == office 2007 dosyalarını sistem değiştiği için 2003 de açamazsanız 2007 de 2003 dosyası olarak kaydetnişseniz ancak o zaman açılır dosyalarınız..
2003 e geçecekseniz önemli dosyalarınızı dönüştürün..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 19, 2009, 18:31:58 » |
|
2007i silmeden 2003u yukledim. Sonradan sildim, ama yinede acilmiyor 2003. Tekrarmi yukleyeyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2009, 21:18:15 » |
|
Önceki office yazılımı ile ilgili her şeyi kaldırıp tekrar yükleyin..
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 20, 2009, 21:21:03 » |
|
Office 2007nin yuklemesini kaldirdim aslinda ama hala programlarin arasinda goruyorum. Tekrar kaldira tikliyorum ama hic bir islem yapmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 21, 2009, 10:36:22 » |
|
bilgisayarı yeniden başlatın c/program files/Microsoft Office dosyasını silin sonra tekrar denetim masasındaki simgesine tıklayın ... bu proğram zaten silinmiş listeden kaldırılsınmı diye bir soru sorar evet dediğinizde hallolur İnşallah ... dandik bir yöntem ama işe yarar diye düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
Host, Domain, VPS, Reseller, Radyo ve Oyun Sunucuları || Web Tasarım || Rapid Premium || Formmail || Özel Grafik || T-Shirt Design
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2009, 15:13:09 » |
|
office 2003e sag tikladigimda send to documents, desktop vs. secenekleri var. Kurmayi beceremedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2009, 23:45:47 » |
|
Oldu nihayet. Pcde winrar yuklu degildi. Tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 24, 2009, 18:59:57 » |
|
Office 2007'nin kullanımı Office 2003'e göre çok daha rahat, neden 2007'yi kaldırdınız anlayamadım  Yine de hayırlı olsun yeni yüklediğiniz programınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 24, 2009, 19:37:56 » |
|
Anahtar kelimesi yokdu. Satin aldigimizda pcde 2007 vardi, ama aktif degildi tabiiki. Birde netbook oldugu icin cd kabul etmiyor. 2007i aktif hale getirebilmek icin daha fazla basinizi agritmam gerekecekdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 24, 2009, 21:37:44 » |
|
2007i aktif hale getirebilmek icin daha fazla basinizi agritmam gerekecekdi.
2007'yi aktif etmek çok kolay bir işlem  Yardımcı olurduk ama neyse artık hayırlı olsun güle güle kullanın inş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 27, 2009, 02:20:31 » |
|
Bilgimiz olsun yine belki bir gun lazim olur. Basit ise yazarmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 27, 2009, 17:37:46 » |
|
Bilgisayarınızda görünen Microsoft Office 2007 programının kısayoluna çift tıkladığınızda SÜRÜMÜ ETKİNLEŞTİRME ANAHTARINIZI ÇEVRİMİÇİ OLARAK TALEP ETMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN. diye bir seçenek göreceksiniz. Buraya tıkladığınızda hemen altındaki boş olan kutuda (OEM Anahtarı burada görüntülenir) yazan yerde anahtar otomatik olarak görüntülenecektir! Ardından ikinci seçenenek olan ŞİMDİ BURAYA TIKLAYARAK MICROSOFT OFFICE'İ BAŞLATIN VE ANAHTARINIZI GİRİN. seçeneğini tıklayarak ilk seçenekte görüntülenen anahtarı kopyalayıp yapıştıracaksınız.  Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerçekleribilmek
Katılımcı

Puan Etiketi: 53
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 27, 2009, 11:54:42 » |
|
bende open office programını yüklemiştim 2003 programını yüklemek için bu programı silmem gerekiyor mu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 03, 2009, 03:53:21 » |
|
bende denedim amma linkleri açmıyor eror veriyor
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 03, 2009, 09:03:23 » |
|
3 partıda indirdikten sonra kurulumu part1 ile yapacaksınız hakyolcusu kardeşim.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Mendokuse
Aktif

Puan Etiketi: 45
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 28, 2009, 09:25:13 » |
|
Maalesef programın 2. ve 3. partlar ölmüş yardımcı olursanız çok sevinirim.Acelesi var da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 28, 2009, 11:03:43 » |
|
Bütün partları indirdikten sonra part 1 ile kurulum yapacaksınız kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Mendokuse
Aktif

Puan Etiketi: 45
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 28, 2009, 17:47:04 » |
|
Sorunda bu Zambak kardeşim;)İlki hariç diğer linkler ölü,indiremiyorum.Sanırım yeniden yüklenilmesi gerekli. Yükleyebilecek arkadaşlar tekrar yüklerse çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|