|
farukaktaş
|
 |
« : Ağustos 08, 2008, 23:51:21 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapAktivasyon gerektirmez... 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2008, 15:48:04 » |
|
Çok teşekkurler faruk kardeşim ben kurdum gayet guzel çalışıyor , inş. dıger kardeşlerımızde istifa ederler.
sağolun
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2009, 14:23:43 » |
|
Bunları yükleyeceğimiz zaman her hangi bir işlem yapmamız gerekir mi? Güncelleştirmeleri kapatmak gibi mesela.. Microsoft bizim korsan yazılımı yakalamıştı da 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2009, 17:00:12 » |
|
Microsoft bizim korsan yazılımı yakalamıştı da   Çok ilginç. Onca büyük işyerleri vs. dururken bir ev kullanıcısını mı yakalamış 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2009, 22:32:21 » |
|
 Çok ilginç. Onca büyük işyerleri vs. dururken bir ev kullanıcısını mı yakalamış  Sadece yakaladığı ben değildim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2009, 22:36:33 » |
|
Sadece yakaladığı ben değildim  Yok Talebecik seni özellikle seçmişlerdir.  Nerde cinslik var, gelir bizi bulur. 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2009, 22:42:03 » |
|
Evet haklısın bu forumu gördüğüm iyi oldu yalnız yüklesem mi hala tereddütteyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2009, 22:44:51 » |
|
Evet haklısın bu forumu gördüğüm iyi oldu yalnız yüklesem mi hala tereddütteyim  Çok fazla ihtiyacın varsa kur tabi.  Ama rica edeyim fazla kurcalama, anlayan biri sana yardım etsin.  Biliyorsun biz pc bozma konusunda tescilli şahsiyetleriz. 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2009, 22:47:52 » |
|
Bu sefer pek üstüme alınmak istemiyorum ama benim elimde patladı işte beklmeye almıştık sonra gitti pc.. Forumu dağıtmayalım yönetim kızacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2009, 16:44:32 » |
|
Sadece yakaladığı ben değildim  2007'de benide yakalıda 1 senedir uyarıyor bakalım nolacak 
|
|
|
|
|
|
Host, Domain, VPS, Reseller, Radyo ve Oyun Sunucuları || Web Tasarım || Rapid Premium || Formmail || Özel Grafik || T-Shirt Design
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2009, 16:55:24 » |
|
sorması ayıp olmasın cahilliğimi bağışlayın bu Office 2003 ne işe yarıyor acaba 
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2009, 17:15:54 » |
|
Word, Excel, Poverpoint gibi programlar...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2009, 17:17:41 » |
|
Kurduk ve beğendik. Allah razı olsun kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 19, 2009, 00:10:36 » |
|
Office 2003 ile 2007 arasinda nasil fark var? Hepside isimizi goruyor netice olarak degilmi? Hangi senenin oldugu onemlimi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2009, 00:14:32 » |
|
Office 2003 ile 2007 arasinda nasil fark var? Hepside isimizi goruyor netice olarak degilmi? Hangi senenin oldugu onemlimi?
hemen hemen her sene yenileniyor. daha güncel ve genellikle daha fonksiyonlu oluyor. bu bütün programlar için geçerli.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2009, 00:22:35 » |
|
Openoffice mi tavsiye edersiniz bu officemi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2009, 00:40:36 » |
|
aylardır openoffice i kullanıyorum ve memnunum. sürekli kendini geliştiren bir program. bazen microsofta ait bazı slaytları açmadığı oluyormuş. ama ben hiçbir sorun yaşamadım. daha önce microsft office 2008 deneme sürümünü kullanmıştım. aratmadı diyebilirim. özellikle ev kullanıcıları için hiçbirşey farketmeyecektir.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 19, 2009, 01:15:14 » |
|
3u ayri ayri masaustune indi. Bilgisayarda office2007 var ama anahtar kelimesi yok. Simdi nasil acabilirim rapidshareden inen officei? Kisim kisim indi ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 19, 2009, 01:20:06 » |
|
Office 2007 yi kaldıracaksınız.İnen 3 partın Part1 ine tıklayıp kuracaksınız kardeşim part 2 ve 3 otomatik yüklenecektir.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 19, 2009, 02:37:00 » |
|
Office 2007i kaldirdim. 1.kismi tikladigimda bununla ac seceneklerinden hangisini secmeliyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|