« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: SENİ BENİM ELİMDEN KİM KURTARACAK  (Okunma Sayısı 352 defa)
denizce
Girişken

Puan Etiketi: 44

« : Ağustos 08, 2008, 16:54:41 »

Bir seferden dönüşünde ağaçların mebzul bulunduğu bir yerde kılıcını bir ağaç dalına asıyor ve Allah Resulü istirahat

buyuruyor. Bu’res isminde ki kafir kılıcı oradan kaptığı gibi Allah Resulünü tepesine dikiliyor. Keşhk diyor ki şophenhavır

bu vakayı nakleder ve Resülullah’a karşı hayranlık duyardı. Bu ne müthiş cesaret bu ne yürektir diyor şophenhavır Hz.

Muhammed’de (SAV) adam başına dikildiği zaman şimdi seni benim elimden kim alacak. Hiç tereddüt etmeden avazı

çıktığı kadar Allah Resulü bağırıyor Allah diyor. Allah. Beşerin zalim elinden zalim kılıcı kim alacak. Allah. Zalimleri kim

tedip edecek. Allah. Gaddarları kim dize getirecek. Allah. Allah diyor. Bu ne cesaret bu şecaati kutsiye, karşısında galip

görünen adam sarsılıyor elinden kılıç düşüyor Allah Resulü alıyor. Şimdi seni kim kurtaracak. Şurada Ya Resulullah diyor

iyi ve kötüden kötüsü sen olma diyor. Adamın lafına bakın. Bir iyi birde kötü var. Bu iyi ve kötü taksiminde kötü sen

olma Ya Resulullah diyor. O kötülük bana yaraşırdı. Kılıcı koyuyor diz geliyor Allah Resulüna. Müslüman olmasa bile teslim

oluyor. Kavmine döndüğü zaman diyor ki Ben insanlığın en hayırlısının yanından geliyorum. Gözü dönmüş kâfir bile. O’nun

yumuşatıcı ikliminde Rahmetellin âlemin Rahmet deryalarından gelen yağmurla o günün küfrü bile yumuşamış. Peygamber

hakkında kadirşinas davranıyor. O’nu zevceleriyle O’nu tasarruflarıyla O’nu değişik halleriyle bu gün tenkit ettiği gibi

tenkit etmiyor. Demek ki demokrasi yamaçlarında yetişse bile insan demokratik düşünceye ulaşamayan insanlar var.

Demek ki saygı çok inkişaf etse bile saygının zerresinden nasibi olmayan insanlar var ve ebu cehilden daha mütemerrit.

Bu’res kafiri diyor ki ben insanlığın en hayırlısının yanından geliyorum.

hayatın lezzet ve zevkini istiyorsan hayatını imanla hayatlandır, feraizle ziynetlendir, günahlardan çekinmekle ihtiva et
aktarcı
Poyraz

Puan Etiketi: 120

« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2008, 18:01:30 »

paylaşım için teşekkürler kardeşim

İfrat ile tefrit iki uçtur. Uçlarda yer almak, merkezden uzak kalmak demektir. En doğrusu, uçlarda değil de ortada olmak, gövdeyi temsil etmektir. Uzun ömür gövde için geçerlidir, uçlar için değil.
denizce
Girişken

Puan Etiketi: 44

« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2008, 18:11:29 »

GÖZLERİNİZE SAĞLIK

hayatın lezzet ve zevkini istiyorsan hayatını imanla hayatlandır, feraizle ziynetlendir, günahlardan çekinmekle ihtiva et
leyya
Emektar

Puan Etiketi: 372

Dünya Bir Gündür Oda Bu Gün...

« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2008, 18:37:31 »

paylaşım için teşekkürler kardeşim

Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
Nht_07
Aktif
**

Puan Etiketi: 29

« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2008, 21:20:26 »

Allah razı olsun kardeşim

Bir milletin ihyası ; kötülerin imhasıyla değil, Genç neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür.

Önce Çalışmak sonra Dua Dinin Esası
Kabul Olunur Ancak Çalışanın Duası

Bak şu çeşmenin haline su içecek tası yok
Kırma insan kalbi yapacak ustası yok
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar