|
rky_
|
 |
« : Ocak 01, 2008, 16:58:04 » |
|
peygamber efendimizin dedigi gibi iki günü eşit olan ziyandadır! bizde iki günümüzünde eşit olmaması adına her günümüzden bi ders çıkaralım ve ögrendiklerimizi buraya yazalım paylaşalım. güzel paylaşımlar olacagı kanısındayım  hadi buyrun bakalım... 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2008, 17:21:13 » |
|
bugün yaptığım işlerde daha dikkatli olmam gerektiğini öğrendim. yapacağım işi bilmenin yanısıra dikkatin de bir o kadar önem taşıdığını öğrendim. sonradan düzeltilmesi imkansız hatalara sebebiyet vermemek için dikkatli olmak gerek! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2008, 17:25:22 » |
|
Güzel bir baslik olmus ellerine saglik rky_ iii düsünmüssün. bu gün, bugünün isini yarina birakmamak gerek dersini calistik. Ama pek kafam almadi yarin bakarim artik insaallah 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.ikinciaraba.com takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 01, 2008, 17:26:12 » |
|
zamanın su gibi akıp geçtigini ögrendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2008, 17:27:46 » |
|
tşkler piri reis sende artık yarın ögrendiklerinle katılırsın konumuza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadime
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 02, 2008, 23:52:17 » |
|
Ben de bugün insanların üç kuruş maaşlarıyla geçinmesinin ne kadar zor olduğunu öğrendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2008, 23:55:34 » |
|
kabul edilen bir yanlış kazanılmış bir zaferdir bunu öğrendim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2008, 08:06:40 » |
|
rky kardeş ne olursa olsun herşeyin başının sağlık olduğunu ögrendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2008, 11:28:05 » |
|
annemin çok degerli oldugunu ve onu üzmemem gerektigini ögrendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 03, 2008, 12:12:05 » |
|
ben bu gün elimdeki şeylerin en başta sağlığımın ne kadar değerli olduğunu ve hiç kimsenin benden değerli olmadığını öğrendim!
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 03, 2008, 19:44:06 » |
|
youtube video forumda nasıl paylaşılır onu öğrendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 03, 2008, 20:27:18 » |
|
tel borcumun biran önceden ödenmesinin ne kadar önemli olduğunu öğrendim çünkü bugün kızımla konuşamadım üstelik diyarbakırdada olaylar oldu haber alamadım..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
mozkani
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 03, 2008, 21:20:14 » |
|
RABbımın büyüklüğünün ne kadar olduğunu yine öğrenemediğimi öğrendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mozkani
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 03, 2008, 21:23:03 » |
|
RAHMET DENİZİNDEN BİR DAMLA SU İÇEMEDİĞİM İÇİN ONUN KAPISINDA kul OLAMADIĞIMI ÖĞRENDİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 04, 2008, 10:26:07 » |
|
Hz.Allahın insanoğluna verdiği en büyük nimetlerden birinin de unutmak olduğunu öğrendim!
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|