kardelen1888
Okur

Puan Etiketi: 3
|
 |
« : Ocak 01, 2008, 15:39:31 » |
|
Ben bir sana aşık sana vurgunum Kalmadı mecalim inan yorgunum Bitsin artık benim dünya sürgünüm Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
Dizlerim tutmuyor gözlerim fersiz Lal olmuş lisanım lehçem yetersiz Geçmiyor bir günüm bir anım sensiz Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
Vallahi ben yetim kalmış gibiyim Ayaktayım amma ölmüş gibiyim Dut yemiş bülbülüm susmuş gibiyim Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2008, 11:43:34 » |
|
Teşekkür ediyoruz..
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
Ecyad
Katılımcı

Puan Etiketi: 28
El-insan mahallün-nisyan..
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2008, 20:22:18 » |
|
Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Bir milletin ihyası;kötülerin imhasıyla değil,"Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür."
|
|
|
hifa
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2008, 19:49:00 » |
|
Ben bir sana aşık sana vurgunum Kalmadı mecalim inan yorgunum Bitsin artık benim dünya sürgünüm Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
Dizlerim tutmuyor gözlerim fersiz Lal olmuş lisanım lehçem yetersiz Geçmiyor bir günüm bir anım sensiz Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
Vallahi ben yetim kalmış gibiyim Ayaktayım amma ölmüş gibiyim Dut yemiş bülbülüm susmuş gibiyim Al beni yanına ya rasulallah Bas beni bagrına ya habiballah
yorumlayan kım bılenınız varmı?...
|
|
|
|
|
|
"Ne Mutlu Yüz Akı İle Ahirete Göçebilene"...
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2008, 19:53:46 » |
|
eline sağlık kardeşim ALLAH celle celaluhu razı olsun ne güzel yazmış yazan bizlerinde tercümanı olmuş.. Ben bir sana aşık sana vurgunum Kalmadı mecalim inan yorgunum Bitsin artık benim dünya sürgünüm Al beni yanına ya rasulallah (((( Bas beni bagrına ya habiballah ((((( inşallah sancağı ve etekleri altında cem oluruz..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
kardelen1888
Okur

|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 10, 2008, 23:07:12 » |
|
Sürgün ilahisini yorumlayan Celaleddin Ada dır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2008, 01:00:10 » |
|
Teşekkürler Kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
hifa
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2008, 16:50:38 » |
|
Sürgün ilahisini yorumlayan Celaleddin Ada dır.
tesekkur ederim 
|
|
|
|
|
|
"Ne Mutlu Yüz Akı İle Ahirete Göçebilene"...
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 12, 2008, 17:02:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2008, 16:39:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2008, 20:17:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 05, 2008, 20:47:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 23, 2008, 18:02:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2008, 00:28:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yücel biter
Girişken

Puan Etiketi: 60
YAN YÜREGİMMM
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 02, 2010, 17:05:12 » |
|
eline sağlık kardeşim ALLAH celle celaluhu razı olsun ne güzel yazmış yazan bizlerinde tercümanı olmuş..
|
|
|
|
|
|
ALLAHI ANARKEN ALLAH KORKUSU İLE GÖZÜNDEN YAŞ AKANA KIYAMETTE SORGU OLUNMAZ
|
|
|
toz tanesi
Aktif

|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2010, 15:01:10 » |
|
teşekkürler kardeşim bende çok seviyorum bu ilahiyi celaleddin ada kardeşimiz çok güzel yorumlamış gerçekten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 28, 2010, 13:44:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|