|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2009, 20:17:22 » |
|
Çanakkale -Seyit onbaşı Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 08, 2009, 20:28:25 » |
|
Çorum-İskilip'in köylerinden Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 08, 2009, 20:30:17 » |
|
Çorum-İskilip- Akpınar yolu Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2009, 20:31:52 » |
|
Çorum-İskilip'in dağlarından Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 08, 2009, 20:34:04 » |
|
Ankara-Altınpark Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 08, 2009, 20:35:32 » |
|
Ankara-Altınpark Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 08, 2009, 20:37:32 » |
|
Ankara-Keçiören Estergon kalesinden Keçiören manzarası Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 08, 2009, 20:40:49 » |
|
Ankara-Keçiören Estergon Kalesi İçi Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 08, 2009, 20:42:09 » |
|
Çorum-iskilip-Ahlatçık Köyü Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 08, 2009, 20:49:44 » |
|
Çorum-İskilip- Ahlatçık köyü Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 08, 2009, 20:51:36 » |
|
Çorum-İskilip-Ahlatçık yolu Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 08, 2009, 20:53:52 » |
|
Çorum-İskilip ormanları (yağmurlu bir günde) Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 08, 2009, 20:56:37 » |
|
Ankara Keçiören şelalelerinden Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lalelif
Katılımcı

Puan Etiketi: 53
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 09, 2009, 00:05:37 » |
|
elinize saglık kardesım gusel kareler...  kaç megapiksel makıneyle cektıgınızı ögrenebilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
eLif Gibi YaLnızım...Ne Esrem Var;Ne Ötrem...Ne Beni Durduran Bir Cezmim;Ne Bana Ben Katan Bir Şeddem;Ne ELimi Tutan Bir Harf...Ne AnLam Katan Bir Harekem... KaLaKaLdım SayfaLar Ortasında...GöLgesini istedim Bir Dostun Med Gibi... Yine YaLniz KaLdım.... Aynı eLif Gibi....
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 09, 2009, 13:12:03 » |
|
Sizin de gözlerinize sağlık kardeşim. Beğenmenize sevindim.  Hepsi de tek fotoğraf makinesinden çıkmadı aslında ama net olanlar birkaçı dışında 4.0-4.9 megapiksel makine ile çekildi. Diğerleri ise cep telefonu ile (örneğin dağların bulunduğu fotoğraf) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanimaga
Aktif

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 09, 2009, 13:15:30 » |
|
memleketim memleketim paylasim icin tesekkürler
|
|
|
|
|
|
EY BU TOPRAKLAR ICIN TOPRAGA DÜSMÜS ASKER GÖKTEN ECDAD INEREK ÖPSE O PAK ALNI DEGER
|
|
|
|
uzaklar
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 08, 2009, 21:40:44 » |
|
corum ne kadar yesillikmis oyle harika...guzel cekimler begendim elerine saglik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 09, 2009, 17:14:31 » |
|
İlginiz için ben sizlere teşekkür ederim hanimaga ve uzaklar kardeşlerim. Gözlerinize sağlık. corum ne kadar yesillikmis oyle harika...guzel cekimler begendim elerine saglik  Çorumun kuzey bölgelerinde karadenize hakim olan iklim görülüyor. Yani çorum genelde ova ve dağlık adıyla anılan iki bölgeye ayrılıyor. Biz de dağlık bölgedeniz çok şükür. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~Nur~
Katılımcı

Puan Etiketi: 149
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 09, 2009, 17:24:50 » |
|
hepsi de çok güzeller... ellerinize sağlık  türkiyenin dört bi yanını gezmişsiniz ne güzel 
|
|
|
|
|
|
Faniyim, fani olanı istemem, Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahman'a teslim eyledim; gayr istemem...
|
|
|
ahuzar
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 310
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 10, 2009, 00:30:17 » |
|
Ellerine sağlık Gözyaşı kardeşim,hepsi de ayrı ayrı çok güzel.Ama bendeniz de Çorum'a ait çekimlerinizi çok beğendim yeşile olan tutkumuzdan olsa gerek..  Bu güzel çekimlerin devamını görebilmek dileğiyle... 
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|