|
firdevs27
|
 |
« : Temmuz 24, 2008, 08:46:02 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2008, 09:08:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2008, 09:14:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2008, 10:32:03 » |
|
amannnn hey Allahım  paylaşım için teşekkürler firdevs 
|
|
|
|
|
|
... Usandım boşyere hep gitmelerden, gelmelerden.Bırakın uyuyayım, yandım kelimelerden ...
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2008, 10:35:29 » |
|
çok teşekkürler güzel bir paylaşım. ben bir türlü resim ekleyemiyorum nasıl yapacağım?
|
|
|
|
|
|
HER NEFİS MUHAKKAK ÖLÜMÜ TADACAKTIR
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2008, 10:49:49 » |
|
aynen... teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 209
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2008, 10:57:49 » |
|
cok güzelmis,emegine saglik Firdevs kardesim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2008, 11:00:15 » |
|
sayın aktarcı Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapburdan yararlanabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
... Usandım boşyere hep gitmelerden, gelmelerden.Bırakın uyuyayım, yandım kelimelerden ...
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2008, 11:39:50 » |
|
Rica ederim... İlginize ben teşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 25, 2008, 12:09:08 » |
|
cok güzelmis,emegine saglik Firdevs kardesim..
|
|
|
|
|
|
HER NEFİS MUHAKKAK ÖLÜMÜ TADACAKTIR
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 25, 2008, 12:12:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Sakın terk-i edepten küy-i mahbüb-ı Hüda'dır bu. Nazargah-ı İlahidir,makam-ı Mustafa'dır bu."
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 25, 2008, 12:14:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 25, 2008, 12:35:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|