|
damla_
|
 |
« : Temmuz 24, 2008, 00:44:25 » |
|
Firkatin nariyle gönlüm yan olur püryan olur Varlığın zevku sefadır yokluğun giryan olur Ay yüzün gören gözlerim mest olur hayran olur Yakma ey can yakma kalbim ateş-i suzan olur.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDem bu demdir dem bu demdir Dem bu demdir dem bu dem..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBağı aşka düşen aşık bülbül-i nalan olur Canı bülbül ol gülşende aşk ile devran olur Gül yüzün gören gözlerim mest olur hayran olur Yakma ey can yakma kalbim ah ile efgan olur..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDem bu demdir dem bu demdir Dem bu demdir dem bu dem..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapVuslatın aşkıyla gönlüm şad olur şadan olur Derd-i aşkın neyleyim ki derdime derman olur Nur yüzün gören gözlerim mest olur hayran olur Yakma ey can yakma kalbim ateş-i niran olur..
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2008, 11:04:54 » |
|
Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2008, 11:31:14 » |
|
en sevdiğim ilahilerden biridir ellerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2008, 11:33:12 » |
|
Teşekkür ediyoruz, elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2008, 18:14:53 » |
|
Rica ederim arkadaşlar.. Okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2008, 18:53:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2008, 18:56:43 » |
|
Rica ederim kardeşim.. Okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOLUNAY
Katılımcı

Puan Etiketi: 51
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2009, 21:29:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ne azap, ne sitem bu yalnızlıktan, Kime ne, aşılmaz duvar bendedir, Süslenmiş gemiler geçse açıktan, Sanırım gittiği diyar bendedir.
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2009, 23:11:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2009, 22:26:11 » |
|
Rica ederim arkadaşlar.. Okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuba64
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2009, 22:29:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ey insan!Zor bir zamanda ey Allahım benim büyük bir derdim var demek yerine,ey dert benim büyük bir ALLAH'ım var diyenlerden ol.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 23, 2009, 23:26:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 23, 2009, 23:31:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2009, 23:37:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2009, 06:05:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Host, Domain, VPS, Reseller, Radyo ve Oyun Sunucuları || Web Tasarım || Rapid Premium || Formmail || Özel Grafik || T-Shirt Design
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 24, 2009, 18:01:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|