|
damla_
|
 |
« : Temmuz 23, 2008, 01:27:48 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2008, 02:20:49 » |
|
harika bir 4 kare tşkrler 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2008, 02:46:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2008, 09:36:51 » |
|
gerçekten harıka hemen arşivime (Ç)alıyorum  teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2008, 10:35:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
BU VATAN ÇARŞAF YIRTAN KOKANALARLA DEĞİL, ÇARŞAFLI NENE HATUNLARLA KURTARILDI.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2008, 18:09:40 » |
|
Ç/alın Zambak kardeşim Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapRica ederim arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2008, 18:14:21 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapçok ta çirkinmiş ya hu 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2008, 18:26:58 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapÇok ta çirkinmiş ya hu  Bu mu çirkin Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOndan çirkinleri de var ama,baak Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 18:29:54 » |
|
Bu mu çirkin Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOndan çirkinleri de var ama,baak Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapooooooo.... bunlar çirkin değil cazgır biraz.. teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2008, 18:30:51 » |
|
Rica ederim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YOLDAŞ09
Aktif

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2008, 18:32:37 » |
|
gerçekten harıka hemen arşivime (Ç)alıyorum  teşekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2008, 18:33:22 » |
|
Tek kelimeyle harika bir görüntü... Bize bu dört mevsimi yaşatan Rabbimize hamd-ü Senalar olsun...
Teşekkür ederiz sevgili s.b.d. .............
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2008, 18:33:32 » |
|
Manzaraların her karesi çok güzel. Ellerine sağlık.............
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 18:38:13 » |
|
Ç/alın YOLDAŞ09 kardeşim Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapRica ederim.. Firdevs27 ve Alanyasultanı beğenmenize sevindim,teşekkürler.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 24, 2008, 12:32:54 » |
|
Manzaraların her karesi çok güzel. Ellerine sağlık.............
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 24, 2008, 12:56:33 » |
|
Teşekkürler..  (sahte mi? gerçek mi?) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 24, 2008, 13:55:09 » |
|
Tek kelimeyle harika bir görüntü... Bize bu dört mevsimi yaşatan Rabbimize hamd-ü Senalar olsun...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 24, 2008, 18:22:38 » |
|
Teşekkürler,S_e_n_a, Anise ve Hak yolcusu;beğenmenize sevindim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap(Sahte mi? Gerçek mi?)  Bilemiyorum artık.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 24, 2008, 18:49:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 24, 2008, 18:52:52 » |
|
Ben teşekkür ederim Şifa kardeşim,beğenmene sevindim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|