|
damla_
|
 |
« : Temmuz 23, 2008, 00:36:30 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapPasifik Okyanusu'nda bilimadamlarınca çekilen ve bir adanın "doğuşunu" gösteren bu fotoğraflar nefes kesiyor...
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2008, 00:37:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2008, 00:37:26 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2008, 00:37:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2008, 00:38:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2008, 02:39:57 » |
|
teşekkürler çok güzel 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2008, 11:37:52 » |
|
hem ibretlik hemde taktire şayan bir resim serisi
MEVLANIN büyüklüğünü bir kere daha gözler önüne sermiş. RABBİME hamdu senalar olsun ne güzellikler hep bizim için eline sağlık kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2008, 11:41:16 » |
|
ben biraz korktum  paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 11:49:54 » |
|
MEVLANIN büyüklüğünü bir kere daha gözler önüne sermiş. RABBİME hamdu senalar olsun ne güzellikler hep bizim için eline sağlık kardeşim..
|
|
|
|
|
|
BU VATAN ÇARŞAF YIRTAN KOKANALARLA DEĞİL, ÇARŞAFLI NENE HATUNLARLA KURTARILDI.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2008, 18:13:33 » |
|
Ben teşekkür ederim hepinize.. Haklısınız arkadaşlar,alemlerin Rabbine hamdolsun.. Güzelliklerin kıymetini bilen kullardan olabilmek duası ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2008, 18:21:50 » |
|
ürkütücü ve ibretlik resimler...  teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2008, 18:28:15 » |
|
Rica ederim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2008, 20:05:06 » |
|
hem ibretlik hemde taktire şayan bir resim serisi MEVLANIN büyüklüğünü bir kere daha gözler önüne sermiş. RABBİME hamdu senalar olsun ne güzellikler hep bizim için eline sağlık kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 20:07:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2008, 22:52:26 » |
|
Teşekkür ederim hepinize.. Haklısınız arkadaşlar,alemlerin Rabbine hamdolsun.. Güzelliklerin kıymetini bilen kullardan olabilmek duası ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YOLDAŞ09
Aktif

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2008, 23:06:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2008, 23:18:19 » |
|
Teşekkür ederim kardeşim.. Haklısınız,alemlerin Rabbine hamdolsun.. Güzelliklerin kıymetini bilen kullardan olabilmek duası ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 24, 2008, 11:04:04 » |
|
Çok güzeldi,nefes kesen kareler..Bizimle paylaştığın için teşekkürler..
Rabbimizin büyüklüğünü,kendimizin acziyetini tasdikleyen,bir kez daha gözler önüne seren fotolar..
İbret alanlardan oluruz inşaallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 24, 2008, 18:12:34 » |
|
Ben teşekkür ederim kardeşim.. Evet haklısınız..Amin inşaallah ibret alanlardan oluruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mavisahram
Caylak
Puan Etiketi: 2
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 31, 2009, 18:11:26 » |
|
Paylasim icin tesekkürler kardesim Rabbim ol diyince olur... "kun feyekun"
|
|
|
|
|
|
"Siz Bizi Adim Adim, Biz Sizi Nefes Nefes Takip Ediyoruz" (Gale üstazina)
|
|
|
|