|
janwes
|
 |
« : Temmuz 22, 2008, 14:44:17 » |
|
Sizin doğduğunuz gün acaba dünyada neler olmuştu? Ay dünyadan nasıl görünüyordu? Doğduğunuz gün dolar ve mark nekadardı? Doğduğunuz gün hürriyet gazetesinin ilk sayfası nasıldı? Asgari ücret ne kadar, ekmek kaç liraydı? Bir sürü bilgiyi bir araya toplamışlar... sadece Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaptıkla ve doğum tarihini yaz. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap >> Osmanlıca <<
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2008, 14:56:07 » |
|
teşekkürler ilginçmiş...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2008, 15:02:55 » |
|
çok ilginç bana öyle hakaretler etti ki tam morale ihtiyacım olduğunda iyi gelmedi  tek sevdıgım yanı meslegımın "mımarlık" olarak cıkması  tşekkurler 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
erdem555
Aktif

Puan Etiketi: 3
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2008, 15:08:24 » |
|
ilginç hatta süper valla teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
ALLAHIM SABRIMI BİLİYORSUN SANA İNANIYORUM SANA GÜVENİYORUM SENDEN BAŞKA SIĞINACAK YERİM YOK BENİ AFFET VE HUZURUNA KABUL EYLE
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2008, 15:39:47 » |
|
vay bee 
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2008, 18:06:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Eğer şeref sahibi atanla övünürsen Doğru söylersin,ama sen öyle değil isen!?
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 22, 2008, 18:17:32 » |
|
Burç taşın Olivin, Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapÇok güzelmiş..  Paylaşım için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 230
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2008, 21:00:06 » |
|
güzelmis sagol paylastigin icin..
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ
Dünyanın en Cimri Insanı Kimdir Bilir misiniz??
Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in Adı Geçtiğinde O'na Salavat Getirmeyendir !
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 23, 2008, 00:43:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap >> Osmanlıca <<
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 23, 2008, 07:50:28 » |
|
janwes kardeşim hayatımda yapmıyacagım seylerı soyledı  petrolculukta fena değil 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 23, 2008, 08:38:19 » |
|
paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde; fani dünyada bıraktığın eserlere kıymet verme...
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 23, 2008, 11:20:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2008, 11:58:54 » |
|
vay be ...  ben doğunca dünyada neler olmuş...  ilginç... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 17:24:51 » |
|
Farklı bir bakış açısı, bu bilgileri bilmek güzeldi...  Teşekkür ederiz Janwes...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 23, 2008, 23:43:34 » |
|
ben teşekkür ederim hepinize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|