|
cennet ırmağı
|
 |
« : Haziran 26, 2008, 14:30:22 » |
|
biz keşke ile başlayan bir şey yazıyoruz alttakide onu iyikiye çeviriyormisal: keşke dondurma olmasaydı iyi ki var çünkü yazın serinleyebiliyoruz *keşke çok fazla çikolata yemeseydim 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2008, 17:21:25 » |
|
iyi ki var cunku cocuklara cıkolatayla ddıklrınızı yaptırabılıyorsunuz  kske soğuk olmasaydı 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kızılelma
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2008, 17:22:52 » |
|
iyiki var çünkü sıcağın kıymetini anlayamazdık.
keşke internet olmasaydı.
|
|
|
|
|
|
sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2008, 18:37:45 » |
|
mollamıza gelemezdik  keşke öleceğimiz zamanı bilseydik ...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2008, 18:44:29 » |
|
iyi ki bilmiyoruz yoksa her anımızı endişe içinde geçirir, nasıl olsa daha sonra tövbe ederim düşüncesiyle gaflete düşer ve hayırlı işlerimizi geciktirirdik. keşke arabalar bu kadar çok olmasaydı. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
kızılelma
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2008, 18:46:51 » |
|
mollamıza gelemezdik  (bu cevabıngelmesini beklemiştim.)
iyi ki bilmiyoruz yoksa hayatın anlamı kalmaz herkes son zamana kadar dünyayla meşgul olurdu.
keşke sitelerimizi herkes bilse.
|
|
|
|
|
|
sabır gerek...hz yakup gibi tenhalarda gezip yusuf diye inleyerek zaman gerek...hz yusuf gibi kuyulardan mısır saraylarına yükselerek azim gerek...hz peygamberimiz gibi ebu cehlin bile hidayeti için70 kere yanına giderek edep gerek...hz osman gibi meleklerden bile hürmet görerek
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2008, 18:53:37 » |
|
iyi ki var yoksa kötüler siteye zarar verebilir...
Keşke kitap okusak...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2008, 18:57:20 » |
|
ideal gençlik kardeşim bu sözün üzerine tersi söylenmez ki ben ancak bu söze "keşke" derim  sanırım benim "keşkem" biraz askıda kalmış gibi oldu ama neyse şimdi tekrarlayım o zaman keşke bu kadar çok araba olmasaydı
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
kızılelma
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2008, 19:52:44 » |
|
sanırım benim "keşkem" biraz askıda kalmış gibi oldu ama neyse şimdi tekrarlayım o zaman keşke bu kadar çok araba olmasaydı
aynı anda yazmaya başladımışık ama daha sonra ebn yazdığım için beim soruma cevap verilmiş.hakkınızı helal edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2008, 20:18:40 » |
|
ben onun yerıne helal edeyım  iyi ki arabalar var yoksa memleketımıze ve zıyaret etmek ıstedıgımız bır yere yuruyerek aylarca gıdemezdık..  keske istanbul bu kadar kalabalık olmasa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızılelma
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2008, 22:16:13 » |
|
iyi ki kalabalık diyemiyorum.
keşke cennete girmek kolay olsaydı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güle-Sevdâlı
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 04, 2008, 19:37:28 » |
|
iyi ki kolay değil..çünkü cehenneme gitmesi gereken kötüler var.. keşke öss de sosyal den 1-2 soru daha yapsaydım..1 puandan öss yı kaybetmiş olmaz ve arkadaşlar hazırlık yaparken burda ben kalmazdım.. 
|
|
|
|
|
|
Âh Mine'l Aşk...
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 06, 2008, 19:33:24 » |
|
iyiki kalmissin cünkü her iste bi hayir vardir  keske okul diye bisey olmasaydi 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 06, 2008, 21:01:54 » |
|
İyiki var yoksa cahil kalırdık  Keşke 1 sene daha okusaydım 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 06, 2008, 21:35:38 » |
|
iyiki okumadın yoksa daha çok ders çalışman gerekecekti  keşke youtubeyi direk googleden açabilseydim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karçiçeği
Katılımcı

Puan Etiketi: 61
Karçiçeği
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2008, 22:00:46 » |
|
iyiki var çünki direk açsaydın kıymetini bilemezdin  keşke klavye olmasaydı,dokunmatik ekran olsaydı 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyl
Okur

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2008, 12:44:17 » |
|
iyiki klavye var ya oda olmasaydı....... keşke memleketimden uzak olmasaydım da bu özlem olmasaydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 18, 2008, 19:10:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 05, 2008, 18:50:48 » |
|
Ama okul olmasaydı öğrenemezdim değilmi keşke sena'nın özlemi olmasydı
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|