cennet ırmağı
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: +267/-33
кιмιηє göяє ƒσяυм вιzє göяє αιℓє..
|
 |
« : Aralık 31, 2007, 18:09:54 » |
|
hayatınız boyunca hiç unutamadığınız belki rezil olduğunuz veya çok mutlu olduğunuz bir anı?  (bizimle paylaşır mısınız?)
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2008, 00:24:04 » |
|
güzel anılarımız neysede rezillimizidemi anlatalım  ))
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2008, 00:27:17 » |
|
dur düsüneyim ya bu kadar cok düsündükten sonra aklima getirecem diye caba sarf ettikten sonra unutamadigim ani mi olur yok yok aslinda hangisi paylasilabilir diye düsünmekten iciinden cikamiyor insan  siradakini dinleyelim 
|
|
|
|
|
|
Yillarimi programlamaya verdim. Her türlü işi yaparım. Bildiğim programlama dilleri: emsile++ avamil# MollaCami Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap.NET Kariyer Hedefim: islami kariyer Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
jade
Aktif

Puan Etiketi: +17/-1
bakma suskun olduğuma, dağlarında sesi çıkmaz
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2008, 12:01:07 » |
|
benim hayatım boyunca unutamadaığım anım,mahalle camisinin minaresinde ezan okuyan müezzinin ağzına aşağıdan üzüm atmam dır 10 yaşında falandım
|
|
|
|
|
|
Elif, Lam, Mim...Günahkar titrek ellerim 'Elif Elif ' diyediye senden seni isterim, Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2008, 12:22:06 » |
|
Ya bende 5 yaşındayken ayva almak için gittiğim ayva bahcesinde yaklaşık 10 metrelik ve içinde su motoru,demir merdiven olan şans eseri(takdiri ilahı tabiki) su olmayan su kuyusuna düşerek hakiki ayvanın tadını tadmış oldum.Güler misin ağlarmısın?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
şüheda
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2008, 12:34:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2008, 17:03:42 » |
|
bende komşu kızları çok korkutmuşumdur inşallah beni affederler tabi epey bi zaman geçti korkutmak güzel olsa gerek Allah affetsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2008, 17:46:38 » |
|
hiç unutamam bir kış gecesi halamla beraber herkesten habersiz o tipi şeklinde yagan karda dışarı çıkıp kardan adam yapmıştık. ellerim soguktan kıpırdamaz hale gelmişti burnumuda hissetmiyodum pancar gibi kızarmıştı zaten  o kadar mutlu olmuştumki o gece uyuyamamıştım ama sabah uyandıgımızda kardan adam yerinde yoktu  neden yıkıldı orası hala muamma 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
tuana
Aktif

Puan Etiketi: +10/-0
Hakli isen korkma, Hakk seni korur!!!
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2008, 22:31:06 » |
|
benimde guzel bir anim: bulundugum kursda hizmet ederken gelen abilerin veya buyuklerimizin hizmetinde bulunup onlarin hayir duasini almak ve en cok ozledigim seyki talebelik zamnalarinda kisin disarda gecenin altinda hocalarimla kar topu oynamak ve yasak olan seyleri yapmak....talebenin vaz gecilmez kurali : kurallar nicin vardir cignenmek icin...  aslinda olmasa iyiydi ama insan hatirlayinca gulesi geliyor ama dimi? 
|
|
|
|
|
|
Mesakket koprusunden gecmek icin, Inci gibi goz yaslarini sabir ipine dizmek lazim...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2008, 18:22:10 » |
|
evet.Sonra da en ufak bişeyde itaatsiz diyiveriyolar ama:D Ben de çocukken biskletimiz yoktu.Komşu çocuğunun bisikletine binbilmek için marketimizden cips çaldığımız günü unutamıyorum 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 27, 2008, 20:46:16 » |
|
Bizde kuran kursundayken yangın tüpünü çalıştırmıştık. Hep nasıl çalışır diye merak ederdim. Ama vanası kapanmıyormuş. Bi açıldı pir açıldı. Kursta o gün nöbetçiydik. Yeni temizlemiştik. Her yer tebeşir tozu gibi bişey oldu. Berbat bi durumdu. Ama gülmekten o berbatlığı göremedik. Sağolsun hocamız hiç kızmadı. Sizi çok seviyorum laf söylemeye kıyamam. O yüzden eve gidiyorum dedi. Cezamız temizlemek oldu. Siz siz olun ihtiyaç olmadıkça çalıştırmayın. Temizliği eziyet oluyo.  Anısı güzel. 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2008, 21:20:51 » |
|
Güzelmiş eftal : )) Benim anılarım buraya sığmaz, roman olur 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 27, 2008, 22:24:13 » |
|
ya çok güLdüm EftaL..göz önüne getirdim Sevdam12 ßende katıLıyorum..ßazıLarını unutsak,unutamadıkLarımızı yazacağız 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2008, 22:25:34 » |
|
Sinemaya bile aktarılabilir, ödül üstüne ödül alır 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 28, 2008, 10:19:43 » |
|
Vay vay iddialı dostlar. Yazında görelim yaf. 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|