du-ru
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« : Temmuz 15, 2008, 01:57:35 » |
|
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış. Birincisi demiş ki, 'karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Diğer ikisi anlamamışlar. 'Ne aldın?' diye sormuşlar. 'Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.' diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, 'Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım.' Hemen anlamışlar tabi ki: 'Heey, yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.'demiş. Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: 'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Adamlar şaşırmışlar: 'Atıyorsun!' demişer, 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş: 'Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş. Ne aldığını görmek için tıklayın... Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap [/b]
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2008, 09:30:07 » |
|
teşekkürler güzeldi
|
|
|
|
|
|
BU VATAN ÇARŞAF YIRTAN KOKANALARLA DEĞİL, ÇARŞAFLI NENE HATUNLARLA KURTARILDI.
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2008, 09:32:43 » |
|
2 saniyede 0 dan 100 e çıkıyorsa durum vahim ya Allahım sen koru yarabbim  paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arvas
Okur

Puan Etiketi: -16
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2008, 09:35:40 » |
|
gayet güzeldi
|
|
|
|
|
|
Her işinden bellidir, cahil olanın hâli Dinden habersiz olur, bilmeyen ilmihâli
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2008, 12:25:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2008, 12:42:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 13:43:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2008, 18:41:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2008, 13:28:47 » |
|
2 saniyede 0 dan 100 e çıkıyorsa durum vahim ya Allahım sen koru yarabbim  paylaşım için teşekkürler  amin.teşekkürler. Karısı hediyeyi kafasında kırmadıysa iyidir 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
Karçiçeği
Katılımcı

Puan Etiketi: 61
Karçiçeği
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2008, 22:01:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2008, 13:36:41 » |
|
Güzeldi...Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2008, 11:51:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 16, 2008, 03:15:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derya
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 16, 2008, 06:55:40 » |
|
 ;Dguluyorum ama bi yandanda gulmemeye calisiyorum ins o kiloya gelmem guzeldi tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 16, 2008, 15:21:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 16, 2008, 21:16:17 » |
|
Çok komik. Paylaşım için teşekkürler. Siz bizi güldürdünüz Allah c.c'de sizi güldürsün. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|