« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Önemlıı çokkk  (Okunma Sayısı 926 defa)
Mehmet Garip
Caylak
*

Puan Etiketi: 1

« : Temmuz 13, 2008, 18:24:06 »

Aklıma Allah hakkında pis küfür dolu szöler geçıyor tövbe edıom keleme ı şahadet getırıom Allah kafırdır Allah hrıstıyandır dıye söz bile geçti tövbe ettım ınkar ettim acaba dınden mı çıktım Ağlayan
heyday
Aktif
**

Puan Etiketi: 22

Hüküm Allah'ındır....

« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2008, 18:48:34 »

Her kesin aklına böyle şeyler gelebilir kardeşim doğaldır,çünkü biz insanız ve bize sürekli vesvese veren şetan,bizim düşmanımızdır,önemli olan bunları kafanda fazla meşkul etmemen zaten dediğin gibi bu sadece vesvese sen her ihtimale karşın tövbe istiğfarını etmişsin ,nas sureside tesirli olacaktır tavsiye ederim,ve bir daha kafanı bu soruyla meşkul etme inşAllah selametle...

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
talebecikk
Poyraz

Puan Etiketi: 130

Askerliği de yedin Bahriyeli:)

« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2008, 20:19:07 »

Heyday kardeşime katılıyorum küfür olmasa bile insan Cenabı Hakk'ın zatını düşündüğü (Düşünmeye çalıştığı daha doğrusu)bile oluyor bunların hepsi vesvese şeytan işi bol bol istiğfar çekmeli kardeşim..

***O şimdi B A H R İ Y E L İ***

Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
gözyaşı
Emektar

Puan Etiketi: 305

« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2008, 18:30:28 »

Hz. Peygamber (sav)'ın ashabından bir kısmı ona sordular: "Bazılarımızın aklından bir kısım vesveseler geçiyor, normalde bunu söylemenin günah olacağına kaniyiz." Hz. Peygamber (sav): "Gerçekten böyle bir korku duyuyor musunuz?" diye sordu. Oradakiler Evet! deyince: "İşte bu (korku) imandan gelir (vesvese zarar vermez) dedi." Diğer bir rivayette: "(Şeytanın) hilesini vesveseye dönüştüren Allah'a hamdolsun" demiştir. (Müslim'in İbnu Mes'ud (ra)'dan kaydettiği bir rivayet şöyledir: "Dediler ki: "Ey Allah'ın Resulü, bazılarımız içinden öyle sesler işitiyor ki, onu (bilerek) söylemektense kömür kesilinceye kadar yanmayı veya gökten yere atılmayı tercih eder. (Bu vesveseler bize zarar verir mi?)". Hz. Peygamber (sav): "Hayır bu (korkunuz) gerçek imanın ifadesidir" cevabını verdi.")
Müslim, İman 209 (132); Ebu Davud, Edeb 118 (5110)

Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
janwes
Forum Yöneticisi
Firtina

Puan Etiketi: 251

ihya.info

« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2008, 22:51:14 »

Aklıma Allah hakkında pis küfür dolu szöler geçıyor tövbe edıom keleme ı şahadet getırıom Allah kafırdır Allah hrıstıyandır dıye söz bile geçti tövbe ettım ınkar ettim acaba dınden mı çıktım Ağlayan

dinden çıkmazsın kardeşim.bundan rahatsız olduğuna göre.geçecektir merak etme..tesbih namazı kıl. çok faydasını görürsün inşallah.

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

YENİCE
Aktif
**

« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2008, 00:28:27 »

Şeytanın insana verdiği vesveseler kişinin imanına göredir.Avam ile alimin vesvesesi bir olmaz.Bu tip vesveselere inşallah takılmak diğerlerine göre çok çok zordur, kişinin manevi derecesi arttıkça vesveselerin bile vesvese olduğunu bilemez insan, bunu bilmenin en kolay yolu ilimdir.O halde ilmi arttırıp, imanı kuvvetlendirmeye çalışmak bu vesveselerle mücadele etmenin en kestirme yoludur.İlim derken tabi batıni ilim demeyi unuttum, çünkü batıni ilimle bilinir.

BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
MİSAK
Okur
**

Puan Etiketi: 2

« Yanıtla #6 : Ağustos 12, 2008, 16:46:53 »

gözyaşı kardeşimizi teşekkür ediyoruz...

barakallah.
neyzen.lal
Kasirga

Puan Etiketi: 295

« Yanıtla #7 : Nisan 02, 2009, 10:47:10 »

bildiklerini aktaran kardeşlerime teker teker şükranlarımı sunarım....
ayrıca denizce kardeşimin ayrıntılı paylaşımı çok faydalıydı.....
hepinizden Allahım razı olsun....

Hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur....
Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
meymune
Poyraz

Puan Etiketi: 216

« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2009, 11:41:31 »

gözyaşı kardeşimizi teşekkür ediyoruz...

barakallah.

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni ,desene yamyam senden daha Medeni   
   M.AKİF ERSOY
EBUBEKİR_58
Caylak
*

« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2009, 12:10:03 »

EVET gelebılır ama gelmesı cok sakıncalıdırr bencee kıtabımızı daha cok okuman ve anlamaya calısman gerekır bu aklına gelen seytanı nın sana vesvesesıdır dua etmelıyız etmelısın cok cok rabbımıze kalbını temız tut bızı goren bırının oldugunu asla unutmaaa derımm
hadime_i gül
Caylak
*

« Yanıtla #10 : Nisan 16, 2009, 00:03:53 »

Allah hakkında herhangi bir düşünce aklınıza geldiğinde < Allahü Allahü rabbi la üşrikü bihi şey en> okumalıyız kardeşim.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar