|
farukaktaş
|
 |
« : Aralık 31, 2007, 10:53:10 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapArapça-Osmanlıca Klavye.rar Arapça Klavye... Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Ecyad
Katılımcı

Puan Etiketi: 22
El-insan mahallün-nisyan..
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2007, 12:25:54 » |
|
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Bir milletin ihyası;kötülerin imhasıyla değil,"Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür."
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2007, 15:05:58 » |
|
bi soru sorabilirmiyim ne işe yarıyo? galiba arapça osmanlıca bilenlerin kullanması için uygun ben en iyisi hiç konuşmim 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2007, 15:59:34 » |
|
Arapça veya Osmanlıca metin yazmak için kullanılıyor.Dosyayı indirin. Bilgisayarınıza kurmanız gerekmiyor zaten. Dosya içerisinde "web sayfası" biçiminde kaydedilmiş dosyalar var. İnternet Explorer veyahut Firefox yardımıyla bu dosyalardan herhangi birini açıp siz de başlayabilirsiniz Osmanlıca harflerle yazı yazmaya:)
Güle güle kullanın siz de:)
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 31, 2007, 16:40:19 » |
|
hmm yani bende bu klavye sayesinde osmanlıca ögrenebilirmiyimkine? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 53
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 31, 2007, 18:03:58 » |
|
hmm yani bende bu klavye sayesinde osmanlıca ögrenebilirmiyimkine?  cevap lütfen 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 31, 2007, 18:39:20 » |
|
ben bu klavyeyi aldim ama sürekli hata yazıyor tek kelime yazmak mümkün olmuyor
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2008, 14:30:03 » |
|
"Engellenen İçeriğe İzin Ver" kısmını tıklayın. Ayrıca Microsoft Office word programına kopyalayacaksınız yazdıklarınızı. Fazla uzun cümlelelr değil de kısa cümleler yazarak kopyalarsanız sizin için kolaylık olur. Hata kısmına gelelim. Zannedersem "word" a kopyaladığınızda yazılar soldan sağa doğru oluyor. Boş bir word sayfası açıyorsunuz, yazılmış herhangi bir word sayfası da olabilir. "word" sayfanızın üst kısmında "araçlar" seçeneğine tıklıyorsunuz. Araçlar>Özelleştir>Komutlar Penceresinin içerisinde (altta) "klavye" yazan yere tıklıyorsunuz. "Kategoriler" içerisinde "Biçim" seçeneğini tıklayıp sağdaki "Komtlar" içerisinden "Sağdan Sola Metin" yazan yeri tıklayarak imleci "Yeni kısayol tuşuna bas" yazan yerdeki boşluğa götürüyorsunuz. Burada kendinize has tuşları özelleştireceğiz. Mesela ben Ctrl+Alt+W tuşlarını seçtim. Bunu yaparken Bu tuşların üçüne birden aynı anda basıyorsunuz. Bunu yaptığınızda sol alt köşedeki "Ata" butonnu aktif hale gelecektir. "Ata" tuşuna tıklayarak belirlediğimiz tuşları "sağdan sola metin "için atamış bulunuyoruz. İşlem yaptığımız pencereleri kapatabiliriz artık. Şimdi, buradan indirdiğiniz klavyede yazmış olduğunuz yazıyı kopyalayarak "word" e yapıştırıyorsunuz. Yaz şu anda soldan sağa doğru. Yazının tamamını seçerek (Ctrl+A) atadığımız (Ctrl+Alt+W) tuşlarına basıyoruz. Yazımız artık sağdan sola doğru. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2008, 14:31:22 » |
|
cevap lütfen  Klavye Osmanlıca öğretmiyor ki  sadece osmanlıca harfleri yazabilmenizi sağlıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 53
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 01, 2008, 14:51:38 » |
|
hıııım o zaman bizim iş yaş demektir 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 01, 2008, 16:25:16 » |
|
Klavye Osmanlıca öğretmiyor ki  sadece osmanlıca harfleri yazabilmenizi sağlıyor.. tüh yaa ne güzel heveslenmiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karakule
Acemi
Puan Etiketi: 3
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2008, 12:12:27 » |
|
Sağolasın gerçekten çok güzel hem öğretici hemde arapca öğrenmek isteyenlere yardımcı Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsın..
|
|
|
dirayet
Okur

Puan Etiketi: 3
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 21, 2008, 13:42:05 » |
|
güzel bir program
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 21, 2008, 13:52:34 » |
|
Sağolasın gerçekten çok güzel hem öğretici hemde arapca öğrenmek isteyenlere yardımcı Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
fatihturan
Caylak
Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 23, 2008, 17:39:28 » |
|
Denemekte fayda vardır , teşekkür ederiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 08, 2008, 19:05:02 » |
|
tesekkürler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
erkan0933
Banli Üye
Aktif

Puan Etiketi: -6
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 30, 2008, 20:44:53 » |
|
Faruk kardeşim ben bu dosyayı indirmek istedim. ama bir kedi benden bölümdeki yazılı şifreyi istedi. Bende yazmaya çalıştım ama son iki harfi şifre bölümüne yazamadım. Çünkü algılamıyor harfleri. Onlar olmadan eksik yazınca hata veriyor. Yardımcı olurmusun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 30, 2008, 20:52:25 » |
|
erkan kardeşim rapid yeni sisteme geçti kedi resmi çıkarsa üzerinde kedi resmi olan harf ve rakamları yazacaksın...
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
erkan0933
Banli Üye
Aktif

Puan Etiketi: -6
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 30, 2008, 23:10:57 » |
|
Ya kusura bakmayın ama bilmediğinin cahili olmak çok kötü. yavaş yavaş çözüyorum bu veleti. Sevindiğim tek şey bu şuan sizlerin yardımlarıyla. İyiki sizler varsınız ya. Allah sizlerden razı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|