|
Asude
|
 |
« : Temmuz 07, 2008, 00:58:33 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Hiç Düşündünüzmü Neden Yüzük Takarız Neden evlilik yüzüğü yüzük parmağına takılır biliyor muydunuz?
Evlilik yüzüğü neden hep aynı parmağımızdadır da, neden işaret parmağı baş parmak ya da serçe parmak değil de neden yüzük parmağı...
Evlilik yüzüğünü ilk defa eski mısır prensesi Nefertiti takmıştır...O yıllardaki tıbbın ne kadar ilerde olduğu ayrı bir tartışma konusudur ama yüzyıllar sonra anlaşılmıştır ki direk kalbe giden tek damar evlilik yüzüğünü taktığımız Parmaktadır...
Başka hiç bir parmağımızdan direk kalbe giden bir damar yoktur... [/b]
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2008, 01:05:09 » |
|
Bu başlıgın yani "Neden yüzük takarız"ın cevabı Sünnet oldugu için takarız. Bu yüzden başlık şöyle olsa daha iyi olur kanaatindeyim "Hiç düşündünüzmü neden yüzük parmagı". 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
hicran
Aktif

Puan Etiketi: 13
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2008, 16:42:41 » |
|
Çok ilginç.Paylaşımınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Rabbim, Rabbim, bu işin, bildim neymiş türkçesi; Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2008, 17:08:03 » |
|
İlginç.. Teşekkürler! 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2008, 22:33:29 » |
|
çok güzel bir paylaşım tesekkürler....
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 31, 2008, 22:05:27 » |
|
İlginç.. Teşekkürler! 
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2008, 22:05:41 » |
|
güzel bir paylaşım olmuş. ayrıca altının ve gümüşün,saglık açısından ayriyeten çok yararları var.vücut dengesini saglıyo...
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2008, 03:03:58 » |
|
Ben teşekkür edrim arkadaşlar... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 53
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2008, 06:16:16 » |
|
İlginç.. Teşekkürler! 
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 01, 2008, 11:08:47 » |
|
Çok ilginç.Paylaşımınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2008, 11:11:08 » |
|
güzel bir paylaşım olmuş. ayrıca altının ve gümüşün,saglık açısından ayriyeten çok yararları var.vücut dengesini saglıyo...
.....altın olması erkeğe haram....gümüş yüzük akik taşlı benim olmazsa olmazlarımdan...
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
çagrı27
Girişken

Puan Etiketi: 56
Oglum!ilimsiz ibadetin tadı olmaz.
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2008, 12:28:44 » |
|
.....altın olması erkeğe haram....gümüş yüzük akik taşlı benim olmazsa olmazlarımdan...
ilginç
|
|
|
|
|
|
KİMSEYE KALMAZ MÜLKÜ DEVLET SİM'Ü ZER;BİR HARAB OLMUŞ KALP TAMİR ETMEKTİR HÜNER
|
|
|
yusuf4174
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2008, 05:36:07 » |
|
vaaayyy be saol
|
|
|
|
|
|
çılgın
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 10, 2008, 22:56:36 » |
|
vaaayyy be saol
Sende saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meysera17
Aktif

Puan Etiketi: 34
ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya rab
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 10, 2008, 23:06:25 » |
|
parmaklarda vücuttaki organalara giden damarlar olduğunu duymuştum ama kalbe giden damarın o parmakta olduğunu bilmiyordum bilginiz için teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
dünya ibretle dolu gözyaşı ile süslüdür sen yokmusun insan oğlu sağındaki meleğin değil solundaki şeytanın kulusun yere düşeni alacağın yerde bir tekmede sen vurursun.....
|
|
|
ücharfbeşnokta
İslambol
Forum Yöneticisi
Firtina

Puan Etiketi: 398
Kabı ayrı olanın Tadıda ayrı olur
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 06, 2008, 19:11:23 » |
|
güzel bir paylaşım olmuş. ayrıca altının ve gümüşün,saglık açısından ayriyeten çok yararları var.vücut dengesini saglıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEYHRAZAT
Acemi
Puan Etiketi: 6
MUTLUYUM
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2008, 21:39:14 » |
|
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM TEŞEKKKÜRLER 
|
|
|
|
|
|
BİR ŞEY BİLİYORSAN KONUŞ İBRET ALSINLAR, BİR ŞEY BİLMİYORSAN SUSDA ADAM SANSINLAR.
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 14, 2009, 17:25:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 14, 2009, 17:31:25 » |
|
 Bir gün o da olur inşaallah...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 14, 2009, 17:33:08 » |
|
güzel gönüllü kardelen.... dualarınızla elbet olur..yeterki hayırlısı olsun....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|