|
janwes
|
 |
« : Temmuz 04, 2008, 16:55:27 » |
|
Virüs programınız bilgisayarınızı ne ölçüde koruyor? Koruyor gibi görünüp yoksa diskinizde boşuna yermi işgal ediyor? Aşağıda kırmızı renkte yazılmış yazıyı bilgisayarınızda Not Defteri "Notepad" ile açacağınız bir sayfaya kopyalayın.(Bilmeyenler için notepad: Başlat>Programlar>Donatılar>Notdefteri)
Sonra bu sayfayı herhangi bir isimle bilgisayarınıza kaydedin. Eğer virüs programınız anında duruma el koyuyorsa programınız iyi.Kaydettiğiniz yerden dosyayı çift tıklayarak açınca da iyi.Fakat programınızdan ses seda yoksa, bu defa herhangi bir isimle kaydettiğiniz dosyanın txt olan eklentisini com yapın. Virüs programınız duruma el koyduysa programınızın koruma düzeyi eh işte idare eder demektir. Ama programınızdan hala tık yoksa, onu hemen silin, çünki bir işe yaramıyor. Dikkat: txt dosyayı farklı kaydet ile kaydettiğinizde, virüs programınız "sormadan sil" modunda ayarlıysa hiç uyarı vermeden dosyayı silebilir. Eğer virüs programınız bir tepki vermiyorsa, programınızın aktivitesini, dosyayı hangi klasöre kaydediyorsanız, dosyanın o klasöre kaydedilip edilmediğini kontrol ederek yapınız. Dosya klasörde mevcut değilse programınız süper demektir.
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap>> ೮ Osmanlıca ୭<<
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2008, 20:16:32 » |
|
Teşekkür ederiz, testin sonucu başarılı..  Bu arada alttaki rar dosyasını indirip (kesinlikle açmadan!!!) taratın. 6000 adet virüsten kaçını bulabilecek test edin.  Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2008, 10:31:58 » |
|
acaba hangi programı kullanıyorsun?  böylece hangileri başarılı hangileri başarısız görmüş oluruz. bende de başarılı  kaspersky 2009
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap>> ೮ Osmanlıca ୭<<
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2008, 15:51:56 » |
|
Kaspersky 7.0 var, uzun zamandır onu kullanıyorum, oldukça başarılı...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2008, 15:54:42 » |
|
Teşekkür ederiz, testin sonucu başarılı..  Bu arada alttaki rar dosyasını indirip (kesinlikle açmadan!!!) taratın. 6000 adet virüsten kaçını bulabilecek test edin.  Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap denedim bırakın 6000 den kaç tane bulacagını dosya yüklemesini dahi kabul etmedi 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2008, 20:09:49 » |
|
maşallah, ben denemeyim.benim değil bilgisayar biraz dandik. 6000 de insanın gözünü korkutuyor.  sizin programın adı ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2008, 20:14:15 » |
|
 Sen benim bilgisayarı hele bi sorsana bana.Kendi bilgisayarının değerini bil bence Nod32 kullanıyorum sağı solu belli olmayan bi program bence ama bu dosyayı kabul etmedi ya gözüme girdi 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
|
|
|
Casper
Aktif

Puan Etiketi: +12/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 13, 2008, 17:21:36 » |
|
kaspersky nin crackini ricam etsem...
|
|
|
|
|
|
Eger dünyada saadet istersen, mevlayi zikr et, ahirette saadet istersen, yine mevlayi zikret!
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 13, 2008, 18:01:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 08, 2008, 22:24:06 » |
|
Duruma anında el koydu Kaysberk. 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2008, 07:21:33 » |
|
Duruma anında el koydu Kaysberk.  kaysberkimiz sağolsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 14, 2008, 23:28:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
|
|
|
rozx
Caylak
Puan Etiketi: +1/-0
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2008, 11:56:25 » |
|
çok önemli bir bilgi paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinbakar
Acemi
Puan Etiketi: +9/-0
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 15, 2008, 14:49:49 » |
|
nod 32 3.0 sürümü elinizde yoksa yasal yollardan temin edin arkadaşlarım ücretsizlere gelince... avg 8.0 avira tavsiye ederim fakat bunların açıkları çok bunların yanında windowsun işe yarmayan güvenlik duvarını kapatarak yerine Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap linkindeki türkçe güvenlik duvarını kurarak güvenli bir pc elde etmiş olursunuz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|