Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« : Haziran 22, 2008, 20:19:51 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
Emsile
Girişken

_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2008, 20:20:14 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2008, 21:40:55 » |
|
niye tepe taklak olmuş.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2008, 21:42:58 » |
|
 çok ilginç gaye neymiş merak ettim.. teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Emsile
Girişken

_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2008, 22:23:06 » |
|
neden öyle olmus bende bilmiyorum... 
|
|
|
|
|
|
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
heyday
Aktif

Puan Etiketi: 23
Hüküm Allah'ındır....
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2008, 08:42:57 » |
|
Çok ağır başlı bir ev... 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2008, 11:09:50 » |
|
bu ev bizim hoca merhumun "ya secdeye giderse" diye korktuğu ev olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 23, 2008, 11:43:47 » |
|
bu ev bizim hoca merhumun "ya secdeye giderse" diye korktuğu ev olsa gerek  EVET kardeşim bahsettiğin fıkrayı bende dün okudum aynen öyle olsa gerek... 
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 23, 2008, 12:52:48 » |
|
 çok ilginç gaye neymiş merak ettim.. teşekkurler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2008, 13:00:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2008, 07:02:36 » |
|
 çok ilginç gaye neymiş merak ettim.. teşekkurler gaye herhalde kapıda bekleyen insanlar...bende olsam beklerdim içini merak ettim çünkü 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 10, 2008, 10:40:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|