cennet ırmağı
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 206
..кιмιηє göяє ƒσяυм вιzє göяє αιℓє..
|
 |
« : Haziran 26, 2008, 13:34:23 » |
|
kitap okuyo olurdum galiba evet arkadaşlar peki siz ne yapıyo olurdunuz?...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
heyday
Aktif

Puan Etiketi: 15
Hüküm Allah'ındır....
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2008, 14:32:58 » |
|
Balık tutardım... 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2008, 17:50:37 » |
|
Kitap okurdum...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2008, 07:20:19 » |
|
Tv izlerdim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
*almina_55*
Katılımcı

Puan Etiketi: 32
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2008, 09:07:03 » |
|
kahvaltı yapıyo olcaktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2008, 06:54:55 » |
|
uyuyo olurdum heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ankaragüzeli
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2008, 11:17:51 » |
|
bilmem aslında int. değil de mllacami olmasaydı ne yapardım bilmiyorum siz mollacami olmasaydı int. de ne yapardınız ben hiç bişey yapmazdım herhalde
|
|
|
|
|
|
Cevizi kırıp özüne inemeyen, hepsini kabuk zanneder...
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2008, 14:10:01 » |
|
Uzun süredir internetim yok... Boş vaktim olursa kitap okumayı tercih ediyorum
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2008, 14:15:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2008, 14:30:21 » |
|
Misafirlerle otururdum( Şuan için) ama normal zamanda tv izlerdim herhalde napcagım belli olmaz 
|
|
|
|
|
|
Bu fani dünyadır,hiç kimse kalmaz, Cihana gelenler hep gider,kalmaz! Susuz Kerbela\'da Müslüman gülmez! Hüseyin\'in Dayısı Küçük İbrahim.. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDinlemek için tıklayın
|
|
|
khalid
Katılımcı

Puan Etiketi: 18
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2008, 12:26:03 » |
|
interneti inanın % 90 mollacami için ve bir site daha var bu iki site için kullanıyorum... Diğer siteler hep yalan dolanla dolu...İnternet olmazsa imamı Gazali aşığıyım onuda burada (yani işyerimde) okurdum...Siz (molla cami) olduğunuz için İmamı Gazaliyi evde okuyorum...Yani burada İmamı Gazali ksa hazretlerinin yerine geçtiniz benim için haberiniz olsun...
|
|
|
|
|
|
'' TARİKATTAN HİSSESİ OLMAYAN VE KALBİ HAREKETE GELMEYEN,BİR MUHAKKİK ALİMDE OLSA,BU ZAMANIN ZINDIKLARININ DESİSELERİNE KARŞI KENDİSİNİ TAM MUHAFAZA ETMESİ ZORLAŞMIŞTIR.''139.NURSİ.1.CİLT.S.562 Tasavvuf risalesi
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 01, 2008, 13:39:47 » |
|
gene tv izlerdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 01, 2008, 14:08:58 » |
|
interneti inanın % 90 mollacami için ve bir site daha var bu iki site için kullanıyorum... Diğer siteler hep yalan dolanla dolu...İnternet olmazsa imamı Gazali aşığıyım onuda burada (yani işyerimde) okurdum...Siz (molla cami) olduğunuz için İmamı Gazaliyi evde okuyorum...Yani burada İmamı Gazali ksa hazretlerinin yerine geçtiniz benim için haberiniz olsun...
Çünkü burada İmamı Gazali haz. gibi diğer büyük alimlerden de bahsediliyor 
|
|
|
|
|
|
Bu fani dünyadır,hiç kimse kalmaz, Cihana gelenler hep gider,kalmaz! Susuz Kerbela\'da Müslüman gülmez! Hüseyin\'in Dayısı Küçük İbrahim.. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDinlemek için tıklayın
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 12, 2008, 20:21:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 18, 2008, 19:33:24 » |
|
kitap okurdum herhalde 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|