« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Nargile sigaradan 200 kat daha zararlı!  (Okunma Sayısı 165 defa)
Zambak
Forum Yöneticisi
Emektar

Puan Etiketi: +386/-36

lezzetvadisi.com

« : Haziran 24, 2008, 09:31:30 »

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap   Sigaranın zararlarını paket üzerinde gösteren devlet, Nargile'nin üzerinde "sağlığa zararlıdır" ibaresi bulundurmaması ise vatandaşı meraklandırdı   

SİGARANIN sağlığa zararlı olduğunu belirten uzmanlar, Nargile'nin sigaradan daha tehlikeli olduğunu açıkladı. Nargile içicileri ise bu duruma karşı gelerek, "Nargile sigara gibi etkin bir zararı yoktur" diyerek karşı geldi. Nargilenin zararsız olduğunu ileri sürenlere karış  Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celal Karlıkaya, nargile ile ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu. Karlıkaya, ''sanılanın aksine, nargile dumanı da akciğer kanseri ve kalpdamar tıkanmasına yol açan binlerce kimyasal madde içerir'' dedi. Karlıkaya, şöyle konuştu: ''1 saat boyunca nargile içen bir kişi, sigara içen kişiye göre 100-200 kat daha fazla duman çekiyor. Bu nedenle nargile içenler, sigara içene göre kanser yapan kimyasal maddeleri daha fazla miktarda alıyor.'

kaynak: günes

Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: +100/-1

Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere

« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 00:27:10 »

elhamdülillah hiç kötü alışkanlığım yok  Masum
kendimi bu konuda şanslı hissediyorum  Kahkaha

teşekkürler zambakcımmmmm  Göz kırpan

Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
Zambak
Forum Yöneticisi
Emektar

Puan Etiketi: +386/-36

lezzetvadisi.com

« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2008, 08:28:01 »

ben teş.ederım hadı gulumse  Göz kırpan çok sukur yok RABBIM de oyle bır gaflete dusurmesın ,düşünlerede yardım etsin.

teş.ederım bayagı haber okumussunuz ALLAH razi olsun  Göz kırpan

Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar