|
farukaktaş
|
 |
« : Haziran 18, 2008, 13:14:07 » |
|
Tüm dünyada Internet Explorer'ın yaygınlığına diş bileyen, Firefox'u ondan çok daha iyi bir web tarayıcısı olarak gören kullanıcılar için bugün bayram var, zira Firefox 3 en sonunda çıktı. Firefox 3 sürümünde en büyük yenilikler yer imleri yönetiminde ve güvenlik, performans alanlarında. Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİndirmek için tıklayın _________ kaynak: chip.com.tr
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2008, 13:37:56 » |
|
Teşekkürler sen tavsiye ediyorsan hemen indiriyorum. 
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2008, 13:52:08 » |
|
Rica ederim.. Nette, dolayısıyla Molla'da daha hızlı gezineceksiniz Firefox'la..  Ayrıca son sürümün boyutu eskisine nazaran daha düşük..
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2008, 13:57:10 » |
|
yalnız bazn fırefox ta çevir deyip duruyor yenıden cevrıyorum sayfa baglanmıyor dıgerınde baglanırken,,fırefox 3te bu sorunlar yasanır mı 
|
|
|
|
|
|
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2008, 14:01:11 » |
|
Ağdan kaynaklanan bir sorun olabilir, kurup bir deneyin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turgut67
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2008, 15:08:49 » |
|
Teşekkürler farukaktaş 
|
|
|
|
|
|
''Ya Rabbi! Şu aciz kulunu Ümmet-i Muhammed'e hizmet etmeğe muktedir eyle!'' Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2008, 15:21:31 » |
|
çok teşekkür ederim benimde pc ye format atılmıştı ama Firefox yüklememişlerdi iyi oldu sağolun
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2008, 15:43:41 » |
|
Tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ
Dünyanın en Cimri Insanı Kimdir Bilir misiniz??
Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in Adı Geçtiğinde O'na Salavat Getirmeyendir !
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2008, 20:58:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2008, 18:06:59 » |
|
yükledim memnun kaldım
şükranlar..
|
|
|
|
|
|
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2008, 18:32:38 » |
|
güzel ama ben bi alışamadım firefoxa 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
gulurana
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 05, 2008, 08:53:47 » |
|
Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulurana
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2008, 17:37:53 » |
|
firefoxu kurdum ama. maalesef vekil sunucu diyor anlamadım gitti internet expolorer güzel çalışıyor ama bu çalışmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 05, 2008, 17:40:16 » |
|
Bu programı kullanmayı çok istiyorum ama bizim bilgisayar bunu pek sevmiyor bilgilendirdiğiniz için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Eğer şeref sahibi atanla övünürsen Doğru söylersin,ama sen öyle değil isen!?
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 06, 2008, 19:36:46 » |
|
Bu programı kullanmayı çok istiyorum ama bizim bilgisayar bunu pek sevmiyor bilgilendirdiğiniz için teşekkürler  Hayır, sizin programınız o değil. Sizin linkiniz altta  Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapOpera da güzel bir tarayıcı, "Firefox ağır geliyor" diyenlere operayı kullanmalarını tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|