|
farukaktaş
|
 |
« : Aralık 29, 2007, 12:12:38 » |
|
Değerli kardeşlerim;
Forum sayfamızın üst bölümünde "Radyo" yazan kısımdan müziksiz ilahilerimizi online olarak ve karışık biçimde dinleyebileceğiniz gibi, bu bölümde oluşturduğumuz başlıklar altında da istediğiniz ilahiye ulaşabilirsiniz.
Çalışmalarımıza destek olmak için sitemizde bulunmayıp sizlerin arşivinde bulunan müziksiz ilahileri bizlerle paylaşabilirsiniz... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2008, 20:20:19 » |
|
S.a. Ben gunlerdir ugrasiyorum ama ilahileri indiremiyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 04, 2008, 20:37:54 » |
|
aleykum selam.. ne gibi bir sorununuz var ona göre yardımcı olalım..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
deva
Okur

Puan Etiketi: 2
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2008, 11:33:14 » |
|
merhaba. ben sitedeki ilahileri önceden dinleyebildiğim halde şimdi dinleyemiyorum. medai playerimde bi sorun yok ama ilahiler yürütülmüyo sebebi ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 11:35:53 » |
|
Zannedersem server sorunu var. Bir-iki gün içerisinde düzelir inş.
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
Sir...
Okur

Puan Etiketi: 8
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2008, 21:22:18 » |
|
Zannedersem server sorunu var. Bir-iki gün içerisinde düzelir inş.
insaAllah, sabirsizlikla bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2008, 17:57:45 » |
|
ilahileri dinleyebiliyorum. Ama indirdigimde sadece "Bu hizmetimiz sizlere sadece böyle güzel calismalardan haberdar etmek icindir.
Bu güzel eserlerin devami icin imkaniniz dahilinde lütfen indirdiniz albümü satin aliniz".......
bu sekilde yazi cikiyor.
Ne yapmaliyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 12, 2008, 18:44:24 » |
|
Ne yapmaliyim?
kardeşim okuduğunuz yazı yayıncıların haklarını gözetmek için bizlere uyarı amaçlı yazılmıştır. ilahileri indirdiğinizde winrar dosyasından çıkarabilmek için ilahinin yayınlandığı sayfadaki şifreyi girmeniz gerekiyor. ilahileri sorunsuz bir şekilde online olarak dinleyebilir veya indirebilirsiniz  emeği geçenlerden Allah razı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf Furkan
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 12, 2008, 22:22:25 » |
|
Sifreyi nerde soruluyor? Bulamiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2008, 03:23:24 » |
|
Sifreyi nerde soruluyor? Bulamiyorum.
indirdiğiniz winrar dosyasının üzerine gelip sağ tıkladığınızda ve seçeneklerden "buraya çıkar" seçeneğini tıklayınca şifre sorar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynel
Okur

Puan Etiketi: 13
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 26, 2008, 11:01:35 » |
|
MAALESEF RADYO AÇMIYO KARDEŞ SELAMETLE KALIN
|
|
|
|
|
|
Y A B A K İ İ E N T E L B A K İ İ
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 26, 2008, 11:25:19 » |
|
MAALESEF RADYO AÇMIYO KARDEŞ SELAMETLE KALIN
suan da server sorununda kaynaklanıyor olabılır..sıtemızın multı medya paylasım bolumlerınden dınleyecegınız gıbı Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.mollacami.com dan da ıstedıgınız ılahıyı dınleyıp bılgısayarınıza ındırebılırsınız. (dınlemek uyelık gerektırmıyor,fakat ılahıyı ındırmek uyelık gerektırıyor ) bılgınıze 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
TUUBA
Okur

Puan Etiketi: 10
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2009, 17:44:52 » |
|
kardeşim bi kaç kez denedim ama indiremedim ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız...
|
|
|
|
|
|
"Biz insanlar öyle mahlukatlarız ki; bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülürler,
bazen de şeytanlar insan olmadıklarına şükrederler..."
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2009, 17:55:15 » |
|
Hangi ilahiyi indirmek istiyorsanız üstüne tıklıyorsunuz, mollacami.com açılıyor. O sayfada zaten "ilahiyi bilgisayarına indir" butonu mevcut. Kolay gelsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUUBA
Okur

|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2009, 18:04:25 » |
|
işte sorunda o..bende "ilahiyi bilgisayarına indir" butonu mevcut değil 
|
|
|
|
|
|
"Biz insanlar öyle mahlukatlarız ki; bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülürler,
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2009, 18:16:36 » |
|
Üyeliğinizle giriş yaptınız değil mi kardeşim? Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
TUUBA
Okur

|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2009, 18:29:44 » |
|
 :-\bulamadım diyemiycem çünkü yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2009, 18:49:45 » |
|
mollacami.com adresine yeni bir üyelik gerekiyor; üye olup giriş yaptınız değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUUBA
Okur

|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2009, 19:58:53 » |
|
çok teşekür ederim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanimaga
Aktif

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 29, 2009, 19:09:14 » |
|
ya ya ya ya ilahi yükleyemiyorum hep ugrasiyorum olmuyor lütfen birdaha yardim
|
|
|
|
|
|
EY BU TOPRAKLAR ICIN TOPRAGA DÜSMÜS ASKER GÖKTEN ECDAD INEREK ÖPSE O PAK ALNI DEGER
|
|
|
|