janwes
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: +203/-10
ihya.info
|
 |
« : Haziran 17, 2008, 02:36:16 » |
|
Osmanlıca biliyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap>> ೮ Osmanlıca ୭<<
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2008, 09:13:17 » |
|
teekkurler kardeşim anket iyi düşünülmüş 
|
|
|
|
|
|
Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2008, 10:55:55 » |
|
tesekkurler kardeşim anket iyi düşünülmüş 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008, 16:13:54 » |
|
Teşekkürler kardeşim anket iyi düşünülmüş 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2008, 16:36:45 » |
|
teekkurler kardeşim anket iyi düşünülmüş  inşallah bilmeyen kardeşlerimize de burada öğrenmek nasib olur. Bu konu da hocalarımızdan yardım bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
janwes
Moderator
Firtina

ihya.info
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 05:09:30 » |
|
sağolun  inşallah bilmeyen kardeşlerimize de burada öğrenmek nasib olur. Bu konu da hocalarımızdan yardım bekliyoruz.
inşallah belki yüzyüze eğitim kadar olmaz ama biriki birşey öğrenilebilir..kıymetli hocalarımızda kıymetli bilgilerini esirgemeyeceklerdir umarım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap>> ೮ Osmanlıca ୭<<
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2008, 11:08:34 » |
|
Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim. İnşallah çok güzel bir çalışma olacak ve birçok kardeşimize osmanlıcayı öğrenmek burada nasib olacak.  Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
janwes
Moderator
Firtina

ihya.info
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 01, 2008, 01:04:38 » |
|
sağol desteğin için gözyaşı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaVaKzAdE
Okur

Puan Etiketi: +7/-1
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2008, 19:40:36 » |
|
Gerçekten iyi düşünülmüş. Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
حيات، ملكلرڭ و جينلرڭ دوشونه بيلمه سي صونوجي نلر اولاجغيني كوسترمك ايچون اينسانلرڭ قوللانيلديغي بر دنيدر
Hayat, meleklerin ve cinlerin düşünebilmesi sonucu neler olacağını göstermek için insanların kullanıldığı bir deneydir.
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 22:56:41 » |
|
teekkurler kardeşim anket iyi düşünülmüş 
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 12, 2008, 22:07:27 » |
|
biraz biliyorum ve ilerletmek istiyorum..
çünki osmanlıcayı çok seviyorum.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
nazlıay
Okur

Puan Etiketi: +5/-0
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 14, 2008, 14:55:55 » |
|
osmanlıcayı yazarak çalışma noktasında evde ne gibi şeyler yapabiliriz. önerileriniz neler...
|
|
|
|
|
|
NUR KAPISI
|
|
|
karasevdam
Katılımcı

Puan Etiketi: +23/-0
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2008, 15:04:01 » |
|
güzel bir anket iyi düşünülmüş bende ilerletmek istiyorum çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
Moderator
Firtina

ihya.info
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 06, 2008, 16:07:15 » |
|
osmanlıcayı yazarak çalışma noktasında evde ne gibi şeyler yapabiliriz. önerileriniz neler...
tabi ki evde çalışmak bilen bir kişi tarafından öğrenmek gibi verimli olmaz.. osmanlıca okumayı biliyorsanız, osmanlıca yazan bir kitap bulun ve baştan sona bir kere de siz yazın. bir cümleyi okuduğunuzda bir daha bakmadan yazmaya çalışın. yazdıktan sonra kontrol edin. çok seri bir şekilde yazmaya başlarsınız. tabi bu kitabın kalınlığı ile orantılı olduğunu unutmayın. herşey vakit ayırmakta biter. vaktinizi ayırabiliyorsanız ne ala...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|