|
damla_
|
 |
« : Haziran 12, 2008, 16:52:00 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2008, 16:52:30 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2008, 16:52:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2008, 16:53:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2008, 16:53:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2008, 16:54:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2008, 16:54:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2008, 16:55:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2008, 17:01:12 » |
|
Gerçekten çok çok güzel görünüyorlar.  Ama istermiydin diye sorarsanız açıkçası istemezdim...  Yazık günah fuzuli bi ton para gidecek.Oraya vereceğim parayı giderim bir fakire veririm daha iyi... Emeğine sağlık...Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2008, 17:04:19 » |
|
Bende istemezdim,haklısın kardeşim  Rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2008, 17:07:52 » |
|
o kadar çok param olsaydı fakire de verirdim ama 1 kereye mahsus o restaurantada giderdim görmek açısından ... gitmek isterdim açıkçası  paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2008, 17:09:55 » |
|
Rica ederim kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2008, 17:13:33 » |
|
bende gitmek isterdim...  paylasim icin sagol..
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2008, 17:14:38 » |
|
Rica ederim kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2008, 21:07:07 » |
|
çok güzelmiş... öyle bir manzarada yemek...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2008, 23:36:47 » |
|
Çok güzelmiş... Öyle bir manzarada yemek...
Evet güzel olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 13, 2008, 00:40:59 » |
|
bende gitmek isterdim...  paylasim icin sagol.. benide al...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2008, 00:43:53 » |
|
Rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2008, 09:39:41 » |
|
nerde bu restorant?
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
ankaragüzeli
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2008, 10:00:35 » |
|
evet çok güzel sanırım bir binanın üzerinde gibi görünüyor resimde.öyle ise ne kadar güzel şehir ayaklarının altında gibi.öykle güzel bir yerde yemek çok güzel olur.ama çok pahalıdır ne gerek var o kadar para vermeye 
|
|
|
|
|
|
"İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa;
Payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini...
Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür."
|
|
|
|