|
damla_
|
 |
« : Haziran 02, 2008, 22:36:33 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2008, 22:37:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2008, 22:37:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2008, 22:37:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2008, 00:57:39 » |
|
teşekkürler birinci resimdeki ne acaba onu bilemedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2008, 01:14:13 » |
|
Rica ederim.. Birinci resimdeki,sanırım domates kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2008, 08:43:35 » |
|
 yumurta ve karpuz çok hoş  keşke ikiside fermuarlı olsaydı ..yumurtanın kabuğu kırılmaz ,karpuzuda kesmeye gerek kalmazdı  neyse vardır bundan da bir hikmet  teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2008, 08:53:55 » |
|
PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2008, 16:12:15 » |
|
Rica ederim arkadaşlar.. Evet güzel düşünce  Özellikle yumurta için çok iyi olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hüzün
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2008, 13:18:40 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapkarpuzu çok severim tam benlik olmuş:)
|
|
|
|
|
|
Doğduğunda... sen ağlarken, seni bekleyenler gülüyordu.... Öyle yaşa ki... seni yolcu edenler ağlarken, sen gülesin....
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2008, 14:06:33 » |
|
Bu ilginç resimleri bizimle paylaştığın için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2008, 16:09:11 » |
|
Rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2008, 18:45:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2008, 22:32:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 17:45:09 » |
|
Resimler gerçekten hoş ama şu çocukta acayip huylandım yaa..öyle olsaydıkk oo çıkarıp beynimizi dinlendirirdik..  tamam sustum yorgunluktan espri de yapamıyorum 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 18:06:06 » |
|
Teşekkür ederim Ahmer kardeşim.. Resimler gerçekten hoş ama şu çocukta acayip huylandım yaa..öyle olsaydıkk oo çıkarıp beynimizi dinlendirirdik..  tamam sustum yorgunluktan espri de yapamıyorum  Ya fermuar bozuksa ne yapardık ozaman,hep dinlenirdi beynimiz artık  Kafam çok karışık bende yapamıyorum doğru düzgün espiri,bende sustum kardeş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2009, 12:46:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2009, 16:04:34 » |
|
Mizansen olarak resmedilse de bu fermuar sanatı resimleri... Karpuz resmindeki fermuar tutan eldeki tırnaklardaki bakımsızlık çok kötü görünüyor.  Karpuz iyiki kabuklu ...diğerleride tabiki...kullanım itibariyle kolaylık gibi görünsede meyve dağılmaya oldukça müsait...sert kabuğu koruyuculuk sağlıyor...bir kötü anım aklıma geldi belki daha öncedende paylaşmışımdır ama şimdide anlatayım yeri gelmişken... Karpuz satıcısı bir yandan bağırıyor satış için bir yandanda burnunu temizlediği elini karpuza sürüyor...ne iğrenç bir durumdu o...iğrendim...karpuz tutan ellere o yüzden dikkat ediyorum...iyiki fermuarlı değilmiş...aklınızdan çıkarmayın karpuzu ve diğer meyveleri,sebzeleri kesmeden doğramadan önce iyi yıkamayıda unutmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aliemin
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2009, 20:08:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 13, 2009, 01:08:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|