|
cennet ırmağı
|
 |
« : Aralık 27, 2007, 11:59:28 » |
|
Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı.hemen bir not yazdı. Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokanta da garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı. Garson kız ilk kez böyle bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına attı. Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki... İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını doyurduktan sonra bir apartman bodrumundaki tek göz odasının yolunu tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu kucağına aldı. Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için çok mutluydu. Sıcak odada bir o bir bu yana koşturup durdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle havladı ki tüm apartman halkı uyandı. Anneler, babalar, dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp ölümden kurtardılar. Bütün bunların hepsi, ama hepsi beş kuruşluk bir maliyeti olmayan bir tebessüm sonucuydu.  etrafınızdaki insanlara gülümseyi unutmayın:)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2007, 18:22:37 » |
|
çok güzeldi teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2007, 18:28:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2008, 14:26:56 » |
|
 bu gülümseme benden tüm mollacami üyelerine
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2008, 16:12:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2008, 00:35:08 » |
|
okuduktan sonra ßiLe güLümseme ßıraktırdı,küçük kızın yaßancıya güLümsemesi.. teşekkürLer..
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2008, 08:44:55 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapTeşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2008, 14:24:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2008, 23:23:10 » |
|
ilginize ben tşk ederim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2008, 00:00:45 » |
|
 İnsanlar maliyeti bu kadar ucuz,ama değerine paha biçilemeyen tebessümü birbirlerinden neden esirgerler ki?  İşte bu kadar kolay! Teşekkürler kardeşim eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2008, 00:01:24 » |
|
 İnsanlar maliyeti bu kadar ucuz,ama değerine paha biçilemeyen tebessümü birbirlerinden neden esirgerler ki?  İşte bu kadar kolay! Teşekkürler kardeşim eline sağlık... ben tşk ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2008, 02:20:42 » |
|
geçenlerde bu yazıyı arıyordum arşivde bulamamıştım  tevafuk şimdi gördüm  bir tebessümde benden olsun  RABBim hiç eksik etmesin yüzümüzden 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2008, 11:03:49 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapTeşekkürler...
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2008, 11:44:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derya
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2008, 12:31:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2008, 00:24:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seheryeli
Aktif

Puan Etiketi: 14
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2008, 09:54:14 » |
|
cok güzeldi emegine saglık 
|
|
|
|
|
|
Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir
|
|
|
ZiŞaN
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2008, 10:51:24 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
DoSt DöRt HaRfLiDiR AmA DöRt DöRtLüK dEğİlDir! (ShTlİ)
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2008, 14:21:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyaz kelebek
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2008, 19:24:08 » |
|
cok güzeldi emegine saglık 
|
|
|
|
|
|
Hakkın hatırı alidir.Hiçbirşeye tercih edilmez..
|
|
|
|