|
deli_prof
|
 |
« : Mayıs 15, 2008, 23:54:24 » |
|
büyük boy resim paylaştığımızda can sıkıcı kaydırma çubuğundan kurtulmak için img takısına genişlik ve yükseklik ayarlarını ekleyerek bu sorunu ortadan kaldırma imkanımız ve paylaştığımız resmi almak isteyen arkadaşlar orjinal boyutunda alarak masaüstü resimi olarak resimde dağılma olmadan kullanabilme imkanı olur... resim ekleme butonuna tıklandığında bu değerler otomatik olarak henüz ayarlanmadığı için kendimizin girmesi gerekiyor.. genişlik ve yüksekliği değerleri resimdeki gibi girildiğinde kaydırma çubuğu ortadan kalkar yüksekliğin bir önemi yok sadece genişlik kullanarakta kaydırma çubuğunu engelleye bilirsiniz.. genişlik değeri 580 olduğu takdirde forum ekranına tam bir şekilde uyabilmektedir.. resimin dağılmaması için ona uygun yükseklik girilmeli eğer girmezsek resmin orjinal yüksekliğini alır... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 00:18:33 Gönderen: deli_prof »
|
|
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 00:13:23 » |
|
tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2008, 00:19:00 » |
|
ben teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2008, 00:27:09 » |
|
çok teşekkürler, bu bilgiye ihtiyacımız vardı
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaposmanlıca Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapmollamızın Şairleri Yarışıyor;)
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2008, 00:29:21 » |
|
rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2008, 01:10:16 » |
|
1024 X 768 boyutundaki bir resimi photoshopta küçülttüm genişliğini 580 e ayarladım yüksekliği 435 yaptı 1024 X 768 bir resimi 580 X 435 değerleri girerek eklerseniz resim şu şekilde gözüküyor... Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapresimi görmek için tıklayınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2008, 01:44:11 » |
|
580 genişlikli olacak resmimizin yüksekliğini hesap makinesi ile ayarlamak için..
resimin orjinal genişliğini 580 e bölüp çıkan sonucu resimin orjinal yüksekliği ile çarpıyoruz çıkan rakamı en yakın sayıya yuvarlayıp bu sayıyı yüksekliğe yazıp genişliğe 580 yazıyoruz...
resimi bozuluyorsa genişliği düşük alabilirsiniz.. ben yorum kısmına 580 tam sığdığı için kriter olarak bu sayıyı ele aldım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2008, 18:24:25 » |
|
Faideli bilgileriniz için Teşekkürler prof. kardeşim Faydalanırız inş. Emeklerinize Sağlık..
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2008, 18:25:57 » |
|
rica ederim kardeşim.. okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 20, 2008, 22:21:31 » |
|
Faideli bilgileriniz için Teşekkürler prof. kardeşim Faydalanırız inş. Emeklerinize Sağlık..
|
|
|
|
|
|
Hoştur bana senden gelen Ya gonca gül, yahut diken Ya hil-atu yahut kefen Lütfunda hoş, kahrında hoş.bir garib kulum işde
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2008, 22:22:20 » |
|
rica ederim kardeşim.. okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2008, 23:32:24 » |
|
cok güzel bir aciklama olmus..
fakat resimin orjinal boyutunu cokta oynamamak lazim yinede:)
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.ikinciaraba.com takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2008, 07:48:12 » |
|
çok teşekkürler, bu bilgiye ihtiyacımız vardı
|
|
|
|
|
|
Ayakları şişinceye kadar namaz kılan peygamberin, Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 15, 2008, 00:42:55 » |
|
tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 15, 2008, 12:58:04 » |
|
|
|
|