|
deli_prof
|
 |
« : Mayıs 15, 2008, 12:23:18 » |
|
Ya benim bu printer çalışmıyor!... Yeni de aldım... - Yardımcı olalım efendim... - Tamam - Bilgisayarınız printeri görüyor mu efendim? - Evet, karşı karşıyalar!...
- Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz off'tadır. (Bir saat kadar sonra) - Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum...
Alo..... -Evet buyrun pc teknik servis ben osman... eee benim bilgisayarım çalışmıyoda onu şeyetcektim... -Monitör ve power kablosunu kontrol ettinizmi Evet tüm kablolar yerlerine takılı.... -Bilgisayarın açma düğmesine basınca ekrana ışık geliyormu efendim Hayır.. gelmiyo.. -Peki herhangi bi ses çıkıyormu bilgisayardan??? Hayır malesef... -bi saniye beklermisiniz (bu arada duruma daha vakıf bi eleman aranır) Tabi bekliyorum.... ----- yaklaşık 30-40 sn sonra.. -Buyrum ben kerem nasıl yardımcı olabilirim Beyfendi az öncede bi arkadaş vardı osman ... onada söledim bilgisayar çalışmıyo.. bozuldu galiba ?? -Kablolara baktınız dimi ?? Evet hepsine baktım yerlerine takılı... -Bilgisayarın düğmesine basınca hiçbirşey olmuyomu ?? Malesef... -ışık yada ses varmı??? Malesef... -uhmsss... Kabloları tekrar kontrol edermisiniz Pc prize bağlı dimi Şu anda göremiyorum bi saniye.. bi mum yakıp bakiim... ---- Evet mumla bakıyorum pcnin tüm kabloları yerli yerinde.. Fiş prize takılı... ama hala ses seda yok.... ------- (eleman birden durumu anlar) -hanfendi elektrikleriniz varmı ?? Hayır neden sordunuz.... - Bilgisayar elektriksiz çalışmazda... AAaaaaa ölemiii? - dıııt dıııt dııııt dıııt dııııt dııııt dııııt... Alooo... Aloooo aaa terbiyesiz kapattı telefonu.. bide bilgisayarcı olcaklar....
Alooo... iyi günner ... bişi sorcam... -buyrun ben selim teknik servisten eee şey... bu bilgisayarın kahve koyacağı kırıldıda... - nası yani kahve koyacağı Şey üzerinde xli filan bişiler yazıo - okurmusunuz bana ne yazdıını ?? Himm 4x speed compact disc - bilgisayarın kasasını bize yollayabilirmisiniz ?? Neden bi sorunmu var? - evet salaklara teknik servis vermiyoruz... dıııt dıııt dıııt dıııt...
Meraba ben Batur nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonda bi problem var yönlendirmeynen ilgili... - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna basın... - Evet... Tamam... - Ekran da ne var şimdi? - Show tv... -
-İyi akşamlar¤ nasıl yardımcı olabilirim? -İnternetim İngilizce çıktı. -Eğer İngilizce yazılmış sitelere girerseniz gayet normal efendim¤ İngilizce çıkması gerekiyor zaten onların. -Ama ben kurulumda Türkçe seçtim. -İnternet Explorer gibi programların kurulumunda dil seçimini farklı yapmanız görüntülemek istediğiniz sitenin de o dilde geleceği anlamına gelmez ki ama... -Hmmm¤ o zaman ben iptal ettirmek istiyorum. -Niçin efendim? -İnternet umduğum gibi bir şey çıkmadı efendim... -Peki anlıyorum¤ lütfen hatta kalın efendim...
İyi günler bi problemim vardı benim... -Buyrun hanımefendi yardımcı olayım ben size¤ elimden geldiğince... -İnternete bağlanamıyorum ben... -Bakalım. Nedir problem¤ ne yazıyor şu an ekranınızda? -Göremiyorum ki¤ elektrikler kesik... -Elektrikler kesikse bağlanamazsınız ki hanım efendi. bilgisayar çalışmaz. -Ee¤ bu şey neye yarıyor o zaman bilgisayara taktığımız¤ hani o ışıklı?.. -Modem o efendim. -Tamam o efendim. -Tamam işte! Beni internete bağlıycak olan şey di mi o? -Evet ama elektrikleriniz kesikmiş¤ bilgisayar çalışmadan nasıl bağlanabilirsiniz ki? -E bu o şeylerden diil mi¤ hani elektrik kesikken de çalışıyo bilgisayar? -Hayır o UPS efendim¤ bizimle bi ilgisi yok. -Hep böyle yapıyorsunuz¤ hani günün hangi saatinde istersem bağlnırdım ben internete?.. Böyle diyorsunuz sonra da problem çıkınca bizimle bi ilgisi çıkınca bizimle bi ilgisi yok diyorsunuz¤ yetti be!.. -Ama hanımefen... -(ÇAAAAAT..)
-Ben iptal ettirmek istiyorum. -Teknik bi probleminiz varsa yardımcı olabilirim. -Nasıl yardımcı olacak mışsınız ki? Aldınız bi ton abone bağlanamıyoruz işte... -Şu an bir yoğunluk söz konusu değil efendim¤ rahatça bağlanabilirsiniz. Ama hata mesajını almam lazım. -Nasıl yoğunluk yokmuş¤ bal gibi de yoğunsunuz işte. -Dediğim gibi¤ bir yoğunluk yok efendim... -Nasıl olmaz şu hale bak çevir sesi bile yok. -Lütfen bağlanmayı denemeden önce modeminize bi telefon hattı takar mısınız efendim?..
-Ozan Bey yani o kadar yardımcı oldunuz ki sarılıp bi kez öpmek geldi içimden sizi... -Eee¤ teşekkür ederim efendim iyi akşamlar. -Bundan sonraa ben hep sizi arayacağım kaça kadar ordasınız siz? -Çıkmak üzereyim ben hamfendi iyi akşamlar (ee müşteri memnuniyeti de bi yere kadar!..)
CD'yi yerleştirin lütfen. -Tamam... -Şimdi otomatik bir ekran açılacak¤ kapatın onu. -Kapattım. -Bilgisayarımdan... -O dediklerinizi göremiyorum ki şimdi. -Ne görüyorsunuz efendim? -Hiç bişey kapkaranlık. -Monitörünüzü açar mısınız lütfen?.. -Açtım. -Şimdi ekranda gördüğünüz pencereyi köşesindeki çarpıdan kapatın... -Eeeh¤ siz de bi karar verin...
Şikayet: Ekranda "Press Any Key" yazıyor ama klavyede "ANY" tuşu yok.
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2008, 13:20:44 » |
|
 teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2008, 14:26:53 » |
|
Paylaşımınız için Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
gülesevdam
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2008, 15:54:59 » |
|
çok güzel tebrikler emek vermişsiniz elinize sağlık kardeşim  acaba ben izin verirseniz... arkadaşlarıma gönderebilirmiyim??
|
|
|
|
|
|
YaR'dAn YaRadaNa ULaŞMaKtIR AmAcIm..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2008, 15:57:55 » |
|
tabiki kardeşim elbette gönderebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
gülesevdam
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 16:04:48 » |
|
çooook teşekkürler
|
|
|
|
|
|
YaR'dAn YaRadaNa ULaŞMaKtIR AmAcIm..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2008, 16:07:03 » |
|
rica ederim.. diğer konuyuda alabilirsin bu onun devamı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2008, 10:48:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2008, 08:22:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 29, 2008, 09:36:53 » |
|
ben teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 29, 2008, 09:44:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2008, 23:39:01 » |
|
teşekkürler  emeğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2008, 23:56:24 » |
|
rica ederim okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|