|
deli_prof
|
 |
« : Mayıs 15, 2008, 01:26:03 » |
|
Müşteri: Merhaba, ben Ayşe. Disketimi yuvasından çıkaramıyorum da... Tek.Des: Çıkartma düğmesine bastınız, değil mi? Müşteri : Elbette… Sıkıştı herhalde. Tek.Des: Tamam hanımefendi, not alıyorum. Bir arkadaş gelir bakar. Müşteri: Bir dakika! Disket henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde duruyor. Afedersiniz. ***
Tek.Des:Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey? Müşteri: Beyaz ***
Tek.Des: Ekranınızın solundaki 'Bilgisayarım' ikonunu tıklar mısınız? Müşteri: Sizin solunuz mu, benim solum mu? ***
Tek.Des: Günaydın. Size nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri: Merhaba. Yazıcım çalışmıyor da... Tek.Des: Anladım. 'Başlat' tuşuna basar mısınız? Müşteri: Bak dostum! Ben Bill Gates değilim. Bana öyle teknik konuşma! ***
Müşteri: Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir ikaz yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hâlâ 'yazıcı bulunamıyor' diyor. ***
Müşteri: Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum. Bir şeyi eksik mi yapıyorum acaba? Tek.Des: Yazıcınız renkli mi? Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya... ***
Tek.Des: Simdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye? ***
Müşteri: Klavyem çalışmıyor. Tek.Des: Bilgisayara bağlı mı acaba? Müşteri: Bilgisayarın arkasına ulaşamıyorum. Tek.Des: Klavyenizi elinize alin ve on adim geri gidin. Müşteri: Tamam. Tek.Des: Klavye sizinle geldi mi? Müşteri: Evet. Tek.Des: Bu, klavyeniz bilgisayara bağlı değil demek oluyor. Müşteri: A-a! Masada bir klavye daha var... Hah! Bu çalışıyor. ***
Tek.Des: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7 Müşteri: 7 büyük mü, küçük mü?***
Müşteri: Nete giremiyorum. (dial-up dönemi) Tek.Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba? Müşteri: Tabi. Arkadaşımın girdiği parolanın aynisi girdim. Tek.Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi? Müşteri: Beş yıldız. ***
Tek.Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim? Müşteri: Windows Tek.Des: O anti-virüs programı değil efendim. Müşteri: Afedersiniz; internet explorer`di. ***
Müşteri: Çok büyük bir problemim var. Arkadaş bilgisayarıma bir ekran koruyucu koydu. Ama mouse`i oynatınca kayboluyor ya!***
Tek. Des: Buyurun efendim? Müşteri: Eee! İlk defa mail gönderiyorum da... Tek.Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim. Müşteri: Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2008, 01:35:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2008, 01:36:41 » |
|
rica ederim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2008, 10:20:22 » |
|
Tek.Des: Simdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye? ***

|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
anise
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2008, 10:26:39 » |
|
Tek.Des:Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey? Müşteri: Beyaz ***
benimkide turuncu  bayadır ilk defa bu kadar güldüm heralde..çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 10:51:02 » |
|
Müşteri: Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her deneyişimde 'yazıcı bulunamıyor' diye bir ikaz yazısı çıkıyor. Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hâlâ 'yazıcı bulunamıyor' diyor. *** bence sus Aysu  teşekkürler gerçekten çok eğlenceliydi...
|
|
|
|
|
|
Derviş demek Ölmüş demek,
Derviş demek bulmuş demek,
Derviş demek olmuş demek ....
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2008, 10:57:30 » |
|
Tek.Des: Simdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye? ***  Çok güzeldi deli_prof, eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2008, 11:28:32 » |
|
rica ederim.. okuyan gözlerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2008, 11:39:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 11:43:15 » |
|
daha vardı cepni kardeş.. onlarıda bulursam paylaşırım inş..
elektrik yok iken bilgisayar çalışmadığını şikayet eden.. ve bilgisayarın kahve tutacağı (cd rom) kırıldığını söyleyen kişilerde vardı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfem
Girişken

Puan Etiketi: 44
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 11:45:27 » |
|
Tek. Des: Buyurun efendim? Müşteri: Eee! İlk defa mail gönderiyorum da... Tek.Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim. Müşteri: Adresteki 'a'yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim?
bende ilk bilgisayar kullanmaya başladığımda a'nın çevresindeki daireyi çizmeye çok uğraştım bilirim bu halleri
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 15, 2008, 12:11:56 » |
|
ya kendimi iyi hissettim! bayağı anlıyorum galiba bunların yanında! 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
moonlight
Aktif

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 15, 2008, 12:33:16 » |
|
Müşteri: Çok büyük bir problemim var. Arkadaş bilgisayarıma bir ekran koruyucu koydu. Ama mouse`i oynatınca kayboluyor ya!*** fazla da gülmek istemiyorum ama kendimi tutamıyorum  paylaşım için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2008, 12:31:43 » |
|
Çok hoş ya teşekkürler Deli_Prof kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Eğer şeref sahibi atanla övünürsen Doğru söylersin,ama sen öyle değil isen!?
|
|
|
Karçiçeği
Girişken

Puan Etiketi: 58
Karçiçeği
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 16, 2008, 20:58:28 » |
|
Müşteri: Nete giremiyorum. (dial-up dönemi) Tek.Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba? Müşteri: Tabi. Arkadaşımın girdiği parolanın aynisi girdim. Tek.Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi? Müşteri: Beş yıldız. *** 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|