« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yasin Süresi Kardeşliğine Varmisiniz Kardeşlerim?  (Okunma Sayısı 1018 defa)
gihanna
Poyraz

Puan Etiketi: +97/-3

« : Mayıs 14, 2008, 17:05:00 »

Selamün Aleyküm Kardeşlerim Eğer Kabul Ederseniz 70 Yasin Süresi Okuyalim Kim Ne Niyet üzere Okutmak Isterse Isimleri Liste Yapalim Ve Onun Niyetine Yasin Süresi Okuyalim
Duamizi Dileklerimizi Rabbimin Ayetlerinin Hürmetine Isteyelim Yüzümüz Olmasada Günahkar Bir Dille Isteyelim, Içimizdeki Duasi Kabul Olan Kardeşimizin Hürmetine Belki Rabbim Kabul Eder Inşallah.
Bu Mubarek Sureyi 70 Defa Okuyan Her Muradina Nail Olur. Abbim Hayirlisiyla Dualarimizi Kabul Eder Inşallah Bizleri Affedip Ellerimizi Dergahindan Boş çevirmeyip Dualarimizi Kabul Etsin Inşallah.selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun....

faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..

Sevgili insanlık !
Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha "elma" diyoruz.
Ne olur çık artık…
Deniz
Administrator
Poyraz

Puan Etiketi: +314/-64

« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 17:20:53 »

a.s kardesim

cok güzel düsünmüssünüz..
fakat malumunuzdur ki yasin-i serifìnde hatim olarak adedi mevcuttur ve bir kampanya gibi degilde mevcut hatime istirak etmek suretiyle okunan hatim okuyan kardeslerimizin niyetine hediye edilebilir Göz kırpan

hatim bölümümüzde yasin-i serif hatmimiz daha önceden baslatilmis olup katilmak isteyen kardeslerimiz buradan katilabilirler.. dualarida burada istirak eden kardeslerimiz adina yapilmaktadir..

Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü
Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
Piri Reis
Kurucu
Poyraz

Puan Etiketi: +324/-69

ihya.com

« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 17:25:28 »

hatim bölümünde bölümün modlarindan izinalmadan hatim acmayi yasakliyorum. böyle bir durumda her üye bir hatim bulup acmak isteyebiliri..

bu yüzden böyle bir düsünceniz varsa önce yönetime mesaj atip ricada bulunuz. mevcut gördüklerimizi kilitlemis durumdayiz

iyi günler

Yillarimi programlamaya verdim. Her türlü işi yaparım. Bildiğim programlama dilleri:

emsile++
avamil#
MollaCami
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
.NET

Kariyer Hedefim: islami kariyer
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
.com

______
takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar