|
hak yolcusu
|
 |
« : Mayıs 14, 2008, 11:48:14 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 11:58:54 » |
|
Çok hoş olmuş... yapan ve paylaşanlara teşekkürlerimi arz ediyorum...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 12:00:53 » |
|
bende size teşekkür ederim gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2008, 15:35:56 » |
|
ben bu insanların hayal dünyasına hayranım ! ben niye düşünemem bu tür şeyleri bilmem  kim yapmış bunları?
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2008, 15:39:55 » |
|
Emeklerinize Sağlık ''Hak yolcusu'' kardeşim... Bunları yapmakta büyük ustalık ister Çok narin ve yırtılmaya hazır oldukları için emek ve özen gösterilerek hazırlanıyorlar... Teşekkür Ederiz...
|
|
|
|
|
|
Sakin bir nun çığlığıyım hepi topu.Lam -ra şeddeli mim şeddeli sus!
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2008, 15:50:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2008, 17:35:36 » |
|
Çok güzeller. Ellerinize sağlık. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: 159
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2008, 17:40:25 » |
|
Kim yapmışsa çok narin ve hoş olmuş  acaba bu sevimli yapıtların mücidi kim biliyormusunuz hak yolcusu kardeşim  çok teşekkürler kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2008, 17:44:25 » |
|
mucidini bilmiyorum ama dediğiniz gibi çok hasas bir el işi yapraktan olunca baya zor çalışması olmalı.. çok özen ve istek isteyen bir sanat dalı ,herkezin harcı deyil kafa işi, benim kafam bunları götürmez bozu veririm hemencecik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2008, 18:01:22 » |
|
mucidini bilmiyorum ama dediğiniz gibi çok hasas bir el işi yapraktan olunca baya zor çalışması olmalı.. çok özen ve istek isteyen bir sanat dalı ,herkezin harcı deyil kafa işi, benim kafam bunları götürmez bozu veririm hemencecik  Bende aynı şekilde  Yapanların emeğine sağlık... Sonunda güzel bir iş ortaya çıkıyor
|
|
|
|
|
|
Sakin bir nun çığlığıyım hepi topu.Lam -ra şeddeli mim şeddeli sus!
|
|
|
_VERD_
Okur

Puan Etiketi: 2
Dünya süreli ruya ve herkes FANi...
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2008, 18:40:58 » |
|
helal olsun valla..hayranlik duyulacak derecede bir sanat eseri...yapanin ellerine saglik...
|
|
|
|
|
|
Umut nerdesin yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden...
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 18:46:17 » |
|
Beceri işte,çok hoş yapmışlar  Paylaşım için teşekkürler kardeşim,emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 15, 2008, 00:09:43 » |
|
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınız için ellerinize gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 16, 2008, 17:19:43 » |
|
Cok güzeller emegine saglik 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2008, 17:25:49 » |
|
Çok güzeller. Ellerinize sağlık. 
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2008, 17:41:27 » |
|
s_e_n_a ,gihanna kardeşim teşekkür ederim gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: 46
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2008, 17:52:34 » |
|
harika şeyler yapmışlar
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 22, 2008, 17:57:10 » |
|
harika şeyler yapmışlar
evet çok güzel el emeği göz nuru sayılır teşekkür ederim gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turuncu
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2008, 13:36:07 » |
|
gerçekten çok güzel olmuş kim yaptıysa böyle bır güzelliği paylaştığınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pırıltı
Okur

Puan Etiketi: 7
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2008, 13:38:57 » |
|
Çok hoş ve güzeller paylaşımınız için teşekkürler ... 
|
|
|
|
|
|
Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar.
|
|
|
|