Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: +58/-6
|
 |
« : Mayıs 12, 2008, 18:43:16 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 22:49:33 » |
|
çok hoş teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 22:56:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 08:11:20 » |
|
kötü son 
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 08:18:55 » |
|
msn kullanımını sevmiyor ve çok doğru olmadığını düşünüyorum,  insanın kişilik özelliklerine zarar veriyor,  asosyalleştiriyor insanı ve bende sanki bir bir duvarla konuşuyor hissi uyandırıyor,
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2008, 08:22:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: +58/-6
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 09:03:54 » |
|
ben tşk ederim
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 12:24:19 » |
|
elinize sağlık paylaşım için teşekkürler..
bence her şeyi dozunda yapabilmek ifrat ve tefride kaçmamak msn de böyle iyi kullandıktan sonra gayet güzel bir teknoloji nerden nereye sevdiğini akrabanı arkadaşını önüne getiriyor ve iletişim kurmana vesile oluyor..ama dengeyi kaçırırısanız meşru olmuyan yerde kullanırsanız resimdeki gibi kötü son kaçınılmaz..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2008, 12:41:51 » |
|
bence her şeyi dozunda yapabilmek ifrat ve tefride kaçmamak msn de böyle iyi kullandıktan sonra gayet güzel bir teknoloji nerden nereye sevdiğini akrabanı arkadaşını önüne getiriyor ve iletişim kurmana vesile oluyor..ama dengeyi kaçırırısanız meşru olmuyan yerde kullanırsanız resimdeki gibi kötü son kaçınılmaz..
katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
|
|
|
aişegül
Aktif

Puan Etiketi: +14/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2008, 19:57:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
ALLAHIM senden başka birşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olanlara ACIRIM
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2008, 10:51:43 » |
|
Benimde arkadaşlarım bana kızıyor niye msn'ini açmıyorsun diye... Böyle bir sondan sonra, demek ki haklıymışım...
Güzel bir paylaşım...Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
"Sizden hiçbiriniz kendi nefsi için istediğini mü'min kardeşi için de istemedikçe kâmil mü'min olamaz."
Hz. Muhammed (s.a.v)
|
|
|
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: +100/-1
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 16:44:25 » |
|
Hak yolcusu kardeşime aynen katılıyorum çok güzel özetlemiş. rümeysa adana kardeşim sizede teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2008, 17:19:16 » |
|
Hak yolcusu kardeşime aynen katılıyorum çok güzel özetlemiş. rümeysa adana kardeşim sizede teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2008, 17:28:59 » |
|
kötü son 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_VERD_
Okur

Puan Etiketi: +2/-0
Dünya süreli ruya ve herkes FANi...
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2008, 17:37:43 » |
|
bendeki durum vahim :S yazmasamda kimseyle msn de online oldugumda kendimi cok daha iyi hissediyorum + normal hayatta tanistigim arkadaslara msn de cok daha farkli davranabiliyorum..daha bi assosyal oluyorum net te takilirken... 
|
|
|
|
|
|
Umut nerdesin yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden...
|
|
|
|