s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: +277/-25
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« : Mayıs 12, 2008, 17:02:56 » |
|
Cafer komadadır... Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:
"İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin... İflas ettiğim gün oradaydın... Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığimda seni gördüm... Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabii...... "Şimdi komadayım yine başucumdasın... Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın..."
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 17:07:51 » |
|
burda anlaşılıyor ki erkek milletine yaranılmıyooor  istisnalar vardır tabiki çooooooook güzeldi tşk. sena kardeşim bunlar bugün ilaç gibi geldi 
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
Sevgili insanlık ! Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha "elma" diyoruz. Ne olur çık artık…
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 17:22:07 » |
|
Rica ederim kardesim begendiyseniz ne mutlu bana. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: +58/-6
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 18:09:43 » |
|
inanki okurken hikayenin sonunu hiç böyle tahmin bile etmezdim .... düşündügümün aksi çıktı... ALLAH(CC) RAZI OLSUN
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 18:30:58 » |
|
ALLAH sizdende razi olsun. begenmenize sevindim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2008, 18:37:43 » |
|
aaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi cefer abiiiii  teşekkürler güzel bir paylaşımmmm.... 
|
|
|
|
|
|
Perişan olduğum umurunda mı ??
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 22:50:40 » |
|
inanki okurken hikayenin sonunu hiç böyle tahmin bile etmezdim .... düşündügümün aksi çıktı... ALLAH(CC) RAZI OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rüveydatkc
Aktif

Puan Etiketi: +7/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2008, 23:05:12 » |
|
burda anlaşılıyor ki erkek milletine yaranılmıyooor  istisnalar vardır tabiki
|
|
|
|
|
|
Aklın inkişafı için rabıta ve zikri kalbi zaruridir.
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2008, 23:16:24 » |
|
aaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi cefer abiiiii  teşekkürler güzel bir paylaşımmmm.... 
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2008, 07:40:31 » |
|
Çok teşekkürler güzeldi...
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2008, 08:22:16 » |
|
şimdi ben aynı durumda kalsam ne yaparım diye düşündüm  kolundaki serumu alır,kafasını kırar bu lafın üzerine ancak rahat edebilirdim 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 10:47:32 » |
|
burda anlaşılıyor ki erkek milletine yaranılmıyooor  istisnalar vardır tabiki güzeldi...Teşekkürler sena kardeşim 
|
|
|
|
|
|
"Sizden hiçbiriniz kendi nefsi için istediğini mü'min kardeşi için de istemedikçe kâmil mü'min olamaz."
Hz. Muhammed (s.a.v)
|
|
|
gülfem
Katılımcı

Puan Etiketi: +47/-3
önce hizmet
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2008, 16:35:38 » |
|
klişe bir erkek bahanesi herşeyi kadından biliyor adamın gidip fişlerni çekesim geldi 
|
|
|
|
|
|
varsın hizmet muvaffak olsunda bizim yerimiz caminin papuçluğu olsun
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2008, 18:12:16 » |
|
AAAAAAA!  OLMADI CAFER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2008, 18:46:14 » |
|
güzeldi...Teşekkürler sena kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|