|
|
YENİCE
Katılımcı

Puan Etiketi: +102/-103
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2008, 23:22:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2008, 23:22:46 » |
|
çok ilginç, tabii öyle sol tarafa yatıp öyle kalkanlar için geçerli! deli gibi yatanlar için düşme ve travma sorunu var!  öbür tarafa dönük olsa Peygamber yatışı olurdu,var mı öylesi? 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2008, 23:27:36 » |
|
Cepni kardeşim;dikkatiniz için tebrik ederim  Bu yatak sünnete uygun değil;sol tarafa doğru olduğu için.. Uykusu gelenler artık yatağı tersine çevirip öyle yatsınlar 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 23:37:53 » |
|
buyur cepni kardeş.. resmi çevirdim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 23:40:00 » |
|
birde şu var; bi kıvrılıp, azıcık uyumalık... insan rahatsız olur fazla uyuyamaz zate  tabi diğer tarafa dönük olanında değil mi 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: +58/-6
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2008, 23:42:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2008, 23:46:29 » |
|
Tam uykum geldi gidiyim yatıyım diyodum paylaşımını gördüm baktım uykusu gelenler buraya geliyomuş ben de geliyim dedim. Paylaşım için teşekkürler kardeşim.  Cepni kardeşim seni de tebrik ederim çok dikkatlisin. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2008, 23:46:34 » |
|
telif hakkı istemesin şimdi yatakçılar senden prof!  sol tarafa yatmak da kötü değil,alimler özellikle yatarmış sola, kalbi rahat ettirmemek için!
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 11, 2008, 23:50:30 » |
|
Rica ederim gözyaşı kardeşim..  sol tarafa yatmak da kötü değil,alimler özellikle yatarmış sola,
kalbi rahat ettirmemek için!
 İlk defa duyuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 12, 2008, 08:10:34 » |
|
Kardeşim Paylaşım için teşekkürler. deli_prof kardeşimin sayesinde sünnete de uymuş daha güzel olmuş... 
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: +277/-25
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 12, 2008, 08:19:47 » |
|
Tesekkürler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 12, 2008, 10:18:53 » |
|
Teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
_zαмвαкℓαя єη ıѕѕız уєяℓєя∂є αçαя νє ναя∂ıя нєя ναнşι çιçєктє gυяυя вιя мυмυη αя∂ıη∂α вєкℓєуєη яüzgαя ιşıкѕz яυнυмυ ѕαℓℓαя∂α ∂υяυя...._
***¢єηηєт_ıямαğı***
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 12, 2008, 11:07:56 » |
|
Rica ederim arkadaşlar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 12, 2008, 11:37:58 » |
|
buyur cepni kardeş.. resmi çevirdim.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap  emeğinize yorumlarınıza sağlık kardeşlerim bilhassa serapta bir damla kardeşim  ben ikisinide alıp bırlşetırıyım belkı tam olur 
|
|
|
|
|
|
Öğüt olarak Ölüm yeter, gam çekmeye kabir yeter.
|
|
|
|