kalem güzeli
Katılımcı

Puan Etiketi: 131
•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #800 : Haziran 15, 2009, 20:00:26 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Neslihan86
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #801 : Haziran 16, 2009, 10:24:58 » |
|
bu ne ya insanlar eziyet cekiyor valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #802 : Haziran 16, 2009, 14:16:51 » |
|
kusura bakmayın ama bu yazınızdan hiçbişey anlamadım ..resme bakarak mı eziyet çekiolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #803 : Haziran 16, 2009, 14:19:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #804 : Haziran 16, 2009, 16:33:29 » |
|
yaslaninca bizde öyle olmiycak miyiz? 
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
tuba64
|
 |
« Yanıtla #805 : Haziran 16, 2009, 16:37:23 » |
|
resim nasıl ekleniyoor bir türlü beceremedim 
|
|
|
|
|
|
Ey insan!Zor bir zamanda ey Allahım benim büyük bir derdim var demek yerine,ey dert benim büyük bir ALLAH'ım var diyenlerden ol.
|
|
|
ranune
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #806 : Haziran 16, 2009, 22:37:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #807 : Haziran 17, 2009, 00:48:33 » |
|
yaslaninca bizde öyle olmiycak miyiz?  tabiki Rabbim ömür verirse yaşlanınca bizde öyle olucaz ama bunda eziyetlik bişey göremedim..yani Neslihan86 kardeş insanlar eziyet çekiyor diince şaşırdım bi an..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neslihan86
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #808 : Haziran 17, 2009, 12:15:02 » |
|
eziyet cekiyorlar diye yanlis resme yanit vermisim daha bu sayfaya yeni geldim pek bir sey becerebilmis degilimde nasil bilgilenebilirim kalem güzeli kardesim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #809 : Haziran 17, 2009, 19:13:01 » |
|
estağf. ben öle görünce resmin altında bi an şaşırdım k.b. ne konuda yardımcı olabilirim sana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samurai
Okur

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #810 : Haziran 28, 2009, 12:48:12 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 310
|
 |
« Yanıtla #811 : Temmuz 01, 2009, 01:02:06 » |
|
Bir bakışın manası,bin lisanda var mı ola? Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #812 : Temmuz 04, 2009, 12:56:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_G_
Katılımcı

Puan Etiketi: 23
|
 |
« Yanıtla #813 : Temmuz 04, 2009, 13:13:22 » |
|
Su beyaz at harika ya..! kalem güzeli paylasim için saol..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #814 : Temmuz 06, 2009, 15:45:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #815 : Temmuz 06, 2009, 17:56:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
ahuzar
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 310
|
 |
« Yanıtla #816 : Temmuz 11, 2009, 01:27:00 » |
|
Yer Doğu Türkistan...Kilit vurulan bir cami kapısı...Rabb'im sen koru mazlumları... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #817 : Temmuz 14, 2009, 11:25:02 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKendilerine hidayet geldiği zaman insanları inanmaktan ve Rablerinden bağışlanma dilemelerinden alıkoyan şey, ancak evvelkilerin sünnetinin kendilerine de gelmesi veya azabın onları karşılarcasına gelmesi(ni beklemeleri)dir.
(Kehf Suresi, 55) Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmercan
|
 |
« Yanıtla #818 : Temmuz 14, 2009, 13:38:46 » |
|
bi ben eksiğim heralde 
|
|
|
|
|
|
Host, Domain, VPS, Reseller, Radyo ve Oyun Sunucuları || Web Tasarım || Rapid Premium || Formmail || Özel Grafik || T-Shirt Design
|
|
|
kalem güzeli
Katılımcı

•●VeSSelaM●•
|
 |
« Yanıtla #819 : Temmuz 20, 2009, 15:28:48 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|