« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: EBU KERB  (Okunma Sayısı 496 defa)
YENİCE
Aktif
**

Puan Etiketi: 4

« : Mayıs 08, 2008, 00:32:42 »

EBU KERB EFENDİMİZ (SAV) HENÜZ DOĞMAMIŞKEN ONUN GELECEĞİ MÜJDESİNİ ALMIŞ BİR MELİK,PEYGAMBER AŞIĞIDIR..KENDİSİ BİR GÜN HER ŞEYİNİ BIRAKIP MEDİNEYE GİTMİŞ VE BURADA EV YAPTIRMAYA BAŞLAMIŞTIR.İNSANLAR BÖYLE MAKAM VE MEVKİ SAHİBİ BİR İNSANIN HER ŞEYİ BIRAKIP MEDİNEYE YERLEŞİP BİR EV YAPIMIYLA UĞRAŞMASINA BİR ANLAM VEREMEYİP ARALARINDA KONUŞMALARA BAŞLAYINCA EBU KERB HAZRETLERİ DE ONLARA SON NEBİNİN GELECEĞİNİ VE ONA MEKKE KAPILARI KAPATILACAĞINI,ONUN DA MEDİNEYE TEŞRİF EDECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.BU EVİ ALLAHIN SON NEBİSİ MEKKEYE GELDİĞİNDE KALMASI İÇİN YAPTIRDIĞINI SÖYLEYİP,EFENDİMİZİ GÖRMEYİ DÖRT GÖZLE BEKLEMİŞ ANCAK ONU GÖREMEDEN VEFAT ETMİŞTİR.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN,DERECESİNİ ALA ETSİN.

BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
cepni
Firtina

Puan Etiketi: 228

« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2008, 02:00:30 »

Amin,

kardeşim bende sizin gibi büyük harfle yazıyordum ama bir kardeşimiz beni uyardı,

sonra DİKKAT ETTİM GERÇEKTEN YAZIYI OKURKEN ZORLUK oluyor,

birde büyük yazı bağırmak anlamına geliyormuş,

belirteyim dedim,

neyi arıyorsan o 'sun sen
YENİCE
Aktif
**

Puan Etiketi: 4

« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2008, 21:55:45 »

Cepni kardeş uyarınızı dikkate aldım inşallah;ama ben kolayıma gldği için büyük harf yazıyorum, dikkat çekmek gibi bir niyetim olamaz.Klavyede büyük tuşuna basıp yazmak biraz sıkıcı geliyor yazarken.Hem aksine sizin yazdığınız büyük harfli kelimelere baktımda şimdi aksine okuması DAHA KOLAY.(inanın bu son iki kelime yanlışlıkla büyük harf olmuş)

BEDENDE BAŞ NASILSA İMANDA SABIRDA ÖYLEDİR.NASILKİ BAŞSIZ BEDEN OLMAZSA SABIRSIZDA İMAN OLMAZ.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar