|
Temmuz
|
 |
« : Mayıs 05, 2008, 18:25:13 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
Temmuz
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2008, 18:28:12 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 236
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 18:42:33 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2008, 19:11:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2008, 19:13:13 » |
|
Bu Eğer mutfaksa ben susma hakkımı kullanıyorum 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2008, 21:18:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2008, 21:25:41 » |
|
kardeş keşke paylaşmasaydın!!!!!!
aşkolsun yaaaaaaa!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
alişş
Katılımcı

Puan Etiketi: 18
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 05, 2008, 21:31:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2008, 21:41:37 » |
|
çinliler zayıf olduğuna göre demekki çinlilerde bunu yemeyip prinç pilavı yiyorlar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2008, 22:08:32 » |
|
Aman Ya Rabbim bunlar ne böyle ...  Nasıl bir mide var onlarda  ...bunları nasıl yiyorlar ben bakamıyorum bile...midem yine altüst oldu... 
|
|
|
|
|
|
"Sizden hiçbiriniz kendi nefsi için istediğini mü'min kardeşi için de istemedikçe kâmil mü'min olamaz."
Hz. Muhammed (s.a.v)
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2008, 23:13:42 » |
|
İyi ki Çin'de yaşamıyoruz,güzelim kebaplar dururken börtü böcek yiyorlarya ben daha ne diyeyim 
|
|
|
|
|
|
Dilde gam var şimdilik lutfeyle gelme ey sürur Olamaz bir hanede mihman,mihman üstüne..
|
|
|
|
Temmuz
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2008, 08:39:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2008, 10:07:04 » |
|
İyi ki Çin'de yaşamıyoruz,güzelim kebaplar dururken börtü böcek yiyorlarya ben daha ne diyeyim  
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
Sevgili insanlık ! Bir çocuk masumiyetiyle bir kez daha "elma" diyoruz. Ne olur çık artık…
|
|
|
aişegül
Aktif

Puan Etiketi: 14
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 06, 2008, 10:45:40 » |
|
niye öyle diyonuz kardeşler onlarında nimeti odur.ne güzel yiyolardır çıtır çıtır. 
|
|
|
|
|
|
ALLAHIM senden başka birşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olanlara ACIRIM
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 06, 2008, 10:59:18 » |
|
onlar bunları çerez niyetine yiyorlar ... taze yeni çıktılar gel gel çıtır çıtır  şaka bir yana fena halde midem bulandı yaa 
|
|
|
|
|
|
Derviş demek Ölmüş demek,
Derviş demek bulmuş demek,
Derviş demek olmuş demek ....
|
|
|