« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hat Sanatı ve El Yazmaları  (Okunma Sayısı 2915 defa)
hicret
Okur
**

Puan Etiketi: 20

« Yanıtla #20 : Ekim 18, 2008, 20:30:07 »

Tezhip olarak verilen Sadrettin ÖZÇİMİ örneği, Ebru'dur.Tezhip değil.
Bilgi olarak uyarmak istedim.

Selam ve dua ile...

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.Fakat eserin üzerinde ebru'nun Sadrettin ÖZÇİMİ hocamıza ait olduğu bilgisi verilmiş.Sadrettin bey benim en çok sevdiğim Ebruzendir.Yayınlanan eserlerin sanatçılarının isimleri hususunda dikkatli olmaya gayret ediyoruz.Bu hususta endişeniz olmasın.

Ayrıca bu "Lalezar" sergisinde bende vardım.Bu eserler gibi çok kıymetli daha bir çok eserler vardı.Paylaşan arkadaşımızda mevcut ise kendisinden rica edelim.Diğer eserleride yayınlarsa memnun oluruz.

Alıntı
Hat, Ebru be tezhip ustalarımızın eserlerine daha geniş yer verilirse iyi bir kaynak olacak.Resimler çok güzel.Emeklerinize sağlık.
İnşaallah kardeşim bu konuda hazırlık içindeyiz.Sadece Hat, Ebru ve Tezhib değil Tüm Klasik Türk El Sanatlarına Allah'ın izni ile geniş yer vereceğiz.
İlginiz için tekrar teşekkür ederiz..

Bütün dünya benim olsa gamım bitmez nederdir bu
Ta ezelden gam turabı ile yoğrulmuş bedendir bu
Gelen gider, giden gelmez iki kapılı han'dır bu.
leyya
Aktif
**

Puan Etiketi: 372

Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...

« Yanıtla #21 : Ekim 18, 2008, 20:48:46 »

hayatta ögrenmeyi,çok istedigim şeylerden birisidir...
çok hoş tşkkrlr....

Bir nesil ki şaha kaldırır devleti...
Bir nesil ki inim inim inletir  milleti...

İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
PARDUS
Acemi
*

Puan Etiketi: 5

« Yanıtla #22 : Ekim 19, 2008, 01:16:56 »

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş. Tezhip eserleri görünce, ebrunun ne işi var düşüncesinden, bir anlık gaflet oldu.
Selam ve dua ile...

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.Fakat eserin üzerinde ebru'nun Sadrettin ÖZÇİMİ hocamıza ait olduğu bilgisi verilmiş.Sadrettin bey benim en çok sevdiğim Ebruzendir.Yayınlanan eserlerin sanatçılarının isimleri hususunda dikkatli olmaya gayret ediyoruz.Bu hususta endişeniz olmasın.

Ayrıca bu "Lalezar" sergisinde bende vardım.Bu eserler gibi çok kıymetli daha bir çok eserler vardı.Paylaşan arkadaşımızda mevcut ise kendisinden rica edelim.Diğer eserleride yayınlarsa memnun oluruz.
İnşaallah kardeşim bu konuda hazırlık içindeyiz.Sadece Hat, Ebru ve Tezhib değil Tüm Klasik Türk El Sanatlarına Allah'ın izni ile geniş yer vereceğiz.
İlginiz için tekrar teşekkür ederiz..
dem_beste
Aktif
**

Puan Etiketi: 28

« Yanıtla #23 : Temmuz 24, 2009, 00:58:25 »

Gerçekten harika hepsi de..Emeğinize sağlık..İki tanesi rahat görülmüyordu tekrar düzenledim ,  Selam ve Dua ile inş..                                    
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap..Çoook güzeller..

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Kalbimizidekileri hayreyle, hakkımızda hayreylediklerini,
                                             kalbimize nail eyle rahmetinden cümlemize lutfeyle...
Sayfa: 1 [2] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar