|
Piri Reis
|
 |
« : Mayıs 02, 2008, 18:00:08 » |
|
Videoyu bakmaniza izin verilmiyorVideoyu Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapfox tv de yayinlanan Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.islamikariyer.com icin haber Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.islamikariyer.com/platin.pdf Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.islamikariyer.com/aksam.jpg youtubede izleyemeyenler icin googleyede koyduk
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 18:11:51 » |
|
Paylaşımınız için Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2008, 18:25:10 » |
|
ayyyy ya ne kadar güzel inanın gözlerim yaşardı MEVLA mıza şükürler olsun RABBİM yolunuzu açık etsin reis kardeşim inan çok gurur ve onur verici bir olay...
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2008, 18:25:39 » |
|
ayyyy ya ne kadar güzel inanın gözlerim yaşardı MEVLA mıza şükürler olsun RABBİM yolunuzu açık etsin reis kardeşim inan çok gurur ve onur verici bir olay...
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2008, 18:48:22 » |
|
Bu harika bir haber yaa mutluluktan ucuyoruz söleyecek kelime bile bulamiyorum sevincten  yolun acik olsun Reis 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 19:47:26 » |
|
 gerçekten söylenecek söz yok..Aklıma bişey geldi.Birkeresinde sayın Reis sitelerimizin reytinglerini yayınlamıştı ve aralarında googleden dolayı üzüldüklerimiz de vardı yanlış hatırlamıyorsam.  bakın işte delil..  Fox gibi bir musevi kanalnda haberimiz bile olmuş..bu daha bişey değil.  Allah yolumuzu açık etsin..Allah razı olsun cümlenizden..
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 21:20:05 » |
|
amin 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 21:21:37 » |
|
inanılmaz bir şey bu  bu ne güzel bir sevinçtir ya  evet yolun açık olsun Reis  Allah'ın izniyle bu hizmette de varız değil mi? 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2008, 02:21:02 » |
|
gerçekten çok sevindim  kısa sürede çok alıştım sizlere benim emeğim geçmediği halde çok mutlu oldum gururlandım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
kızılelma
Katılımcı

Puan Etiketi: 89
EY İSTANBUL kim seni anlatacak kadar anladı ki ? ?
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2008, 13:03:59 » |
|
allah razı olsun sayın admin'im.başarılarınızın devamını dilerim...
|
|
|
|
|
|
Bu şehr-i İstanbul ki; bi misl ü behâdır. Bir sengine yek pâre Acem mülkü fedâdır. Bir gevher-i yekpâre iki bahr arasında. Hurşîd-i cihan-tâb ile tartılsa sezâdır.
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2008, 13:26:14 » |
|
Bu harika bir haber yaa mutluluktan ucuyoruz söleyecek kelime bile bulamiyorum sevincten  yolun acik olsun Reis 
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 05, 2008, 08:40:15 » |
|
Niyet Sırf Allah rızası olunca ne güzel meyveler çıkıyor ortaya ve ne güzel görüyor her bakan kişi...
Allah bütün kardeşlerimizden ve senden razı olsun reis...
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2008, 11:52:04 » |
|
Başarılarının devamını dileriz reis kardeşim inş. ihya çatısındaki bütün sitelerde en kısa zamanda aynı başarıyı göstereckler
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
gulurana
Katılımcı

Puan Etiketi: 75
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2008, 12:30:37 » |
|
Kutlarım reis kardeşim. Yolun açık olsun inşaallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 01, 2008, 16:59:32 » |
|
bende açılmadı ben izleyemedim bendemi sorun var acaba  bende merakla bekliyorum .tabi başta reis kardeşimiz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum 
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
BİR DERDİM VAR,BİN DERMANA DEĞİŞMEM.
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 01, 2008, 17:36:45 » |
|
video youtube dan olduğu için kardeşim.malum site yasaklı..buyüzden çıkmıyor.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 02, 2008, 17:43:59 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapyoutube ye giremeyen kardeşlerim buyrun 
|
|
|
|
|
|
***O şimdi B A H R İ Y E L İ***
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
|
|
|
şifaotu
Katılımcı

Puan Etiketi: 28
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 12, 2008, 13:20:22 » |
|
sagolun yolunuz açık olsun başarılar sizlerle ve sizin gibi ugraşanlarla olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 12, 2008, 17:17:32 » |
|
çok önemli bir başarı tebrikler Reis 
Allah yolunuzu açık etsin inşaallah
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
|