|
cennet ırmağı
|
 |
« : Mayıs 02, 2008, 10:48:29 » |
|
EVET ARKADAŞLAR OYLAMA SONUÇLARINA GÖRE NİSAN AYININ ÜYESİ ''ZAMBAK'' KARDEŞİMİZ SEÇİLMİŞTİR KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR VE ÇALIŞMALARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ......DİĞER ARKADAŞLARIMIZA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÇALIŞMALARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapbu çiçekler sana sevgili zambak...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
çagrı27
Girişken

Puan Etiketi: 56
Oglum!ilimsiz ibadetin tadı olmaz.
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 11:12:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
KİMSEYE KALMAZ MÜLKÜ DEVLET SİM'Ü ZER;BİR HARAB OLMUŞ KALP TAMİR ETMEKTİR HÜNER
|
|
|
|
~~serapta bir damla~~
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2008, 11:43:36 » |
|
Zambak kardeşimi tebrik ediyorum;buyur kardeşim çiçeklerin  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabret, zira sabırla güçlük kalkar.. Sabır, ferahlığın anahtarıdır.. // Mesnevî, III: 1848
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2008, 11:57:29 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapTebrik ederim kardesim  ....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
İDEAL GENÇLİK
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2008, 14:27:15 » |
|
Tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
"DÜRÜST ÇALIŞKAN İDEAL BİR GENÇLİK."
|
|
|
|
Yağmur
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 15:20:10 » |
|
Diğer başlıkta tebrik etmiştim ama olsun bir de tebrik başlığından tebrik edeyim  Tebrikler Zambak kardeşim, hayırlı paylaşımlarının devamını diliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 15:55:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 16:05:12 » |
|
Nisan ayinin üyesi zambak kardesimizi tebrik ediyoruz ve basarilarinin ve guzel paylasimlarinin devamini diliyoruz:) mart ayinda özelden bildirmistik hediyeyi ama buradn da yazalim  zambak kardesim ayin üyesine özel hediye veriyoruz  mart ayi üyesi kardelen kardesimizle ikinize ayni anda teslim edelim  1.olan kardeslerimize kitap hediye ediyoruz okuyup sitelerimize ekleyiversinler diye  kitaplar sizi bekliyor  ayrica gönüllü kardeslerimiz varsa onlarada verebilriz 
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2008, 16:28:21 » |
|
tebrikler kardeşim... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
firdevs27
Banli Üye
Sadece Üye
Puan Etiketi: 2
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2008, 16:51:38 » |
|
zambak kardesimizi tebrik ediyoruz ve basarilarinin ve guzel paylasimlarinin devamini diliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2008, 17:03:31 » |
|
zambak kardesimizi tebrik ediyoruz ve basarilarinin ve guzel paylasimlarinin devamini diliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2008, 17:23:21 » |
|
Tebrikler Kardeşim... Paylaşımlarının Devamı dileklerimizle... 
|
|
|
|
|
|
Hizmet muvaffak olsunda Varsın yerimiz caminin pabuçluğu olsun.
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2008, 21:12:29 » |
|
kardeşlerim o kadar çooooooooooooooook mutlu oldum ki..inanın son ana kadar hiç umudum yoktu çünkü bütün anketteki kardeşlerimiz birbirinden aktif ve değerliler öncelikle beni bu ankette yalnız bırakmadıkları için onlara daha snra tebrik eden ve etmeyen kardeşlerimize bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum benim en güzel mutluluğum sizlerle olmak..HZ ALLAH hepinizden razi olsun
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 53
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 02, 2008, 21:20:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 02, 2008, 21:26:28 » |
|
sağolun kardeşim çok sağolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 53
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 02, 2008, 21:49:25 » |
|
sağolun kardeşim çok sağolun kardeşim yaa niye ağlıyosun?bak ne güzel 1. oldun ya biz napalım 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 02, 2008, 21:51:26 » |
|
kardeşim çok duygulandım sizler benim gözümdede gönlümdede 1.siniz.sizin oylarınız olmasa ben 1. olamazdım ki  çok teşk.ediyorum herkese ayrı ayrı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 02, 2008, 22:07:35 » |
|
Zambak kardeşimiz mutluluktan ağlıyodur şüheda kardeşim;) Tekrar tebrik ederim kardeşim. Rabbim muvaffakiyetini daim kılsın. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 02, 2008, 22:13:45 » |
|
amin kardeşim cümlemizin inş. sizede çok teş.ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 02, 2008, 23:04:20 » |
|
Nisan ayinin üyesi zambak kardesimizi tebrik ediyoruz ve basarilarinin ve guzel paylasimlarinin devamini diliyoruz:) mart ayinda özelden bildirmistik hediyeyi ama buradn da yazalim  zambak kardesim ayin üyesine özel hediye veriyoruz  mart ayi üyesi kardelen kardesimizle ikinize ayni anda teslim edelim  1.olan kardeslerimize kitap hediye ediyoruz okuyup sitelerimize ekleyiversinler diye  kitaplar sizi bekliyor  ayrica gönüllü kardeslerimiz varsa onlarada verebilriz  kardeşim çok güzel düşünmüşsünüz ALLAH razi olsun. birkez daha seçilmek istedim şimdi  hem bizler kitaptan yararlanırken hem yararlı olabilmek sizlerin vesilesi ile çok güzel.. bu arada gihanna kardeşimizede teş.ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|