|
cepni
|
 |
« : Mayıs 02, 2008, 02:04:01 » |
|
hiç böyle bir ayakkabınız oldumu..........  Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2008, 02:50:36 » |
|
ibretle bakıp halimize ne kadar şükretmemizin gerektiğini bir kere daha anladım.. Affet ALLAH'ım Affet.. 
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2008, 07:15:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
mpower14
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2008, 09:45:56 » |
|
amiin...;(
|
|
|
|
|
|
Himmete Talip olan hizmete ragıb olur hizmete ragıb olan himmete nail olur... *********************************************************** Şimdi tüm günahlarımıza bir istiğfar:Estağfirullahel aziiym ve etubü ileyk. mincemıi ma kerihallah.
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2008, 10:10:14 » |
|
halbuki bizim ayagamıza giyecegimiz kaç tane ayakkabımız var .... RABBİM bizlere geçim sıkıntısı verme... amin....
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2008, 14:01:38 » |
|
halbuki bizim ayagamıza giyecegimiz kaç tane ayakkabımız var .... RABBİM bizlere geçim sıkıntısı verme... amin....
amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2008, 15:39:01 » |
|
amin rabbim vermiş olduğu nimetlerede hakkıyla şükredebilmeyi nasib eylesin.
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2008, 19:55:55 » |
|
Yarabbi zatının sıfaatının esmaının efaalinin hudutsuzluğunca şükürler olsun.amin. amin. amin.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
MAİDE
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2008, 20:01:45 » |
|
Aminnn!!
|
|
|
|
|
|
Sakin bir nun çığlığıyım hepi topu.Lam -ra şeddeli mim şeddeli sus!
|
|
|
kerem-35
Aktif

Puan Etiketi: 19
Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol...
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2008, 13:29:40 » |
|
ibretle bakıp halimize ne kadar şükretmemizin gerektiğini bir kere daha anladım.. Affet ALLAH'ım Affet.. 
|
|
|
|
|
|
"İbâdetlerin hepsini kendinde toplayan ve insanı Allahü teâlâya en çok yaklaştıran şey NAMAZDIR."
İmamı Rabbani (k.s.)
|
|
|
gülesevdam
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2008, 16:40:45 » |
|
resmi görünce okuduğum bir yazı geldi aklıma "ayaklarımı beğenmezdim taki ayakları olmayan birini görene dek"hepimizin çeşit çeşit ayakkabları var yinede almaya devam ediyoruz onların malesef almak gibi lüksleri yok [/font] 
|
|
|
|
|
|
YaR'dAn YaRadaNa ULaŞMaKtIR AmAcIm..
|
|
|
|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2008, 01:19:11 » |
|
resmi görünce okuduğum bir yazı geldi aklıma "ayaklarımı beğenmezdim taki ayakları olmayan birini görene dek"hepimizin çeşit çeşit ayakkabları var yinede almaya devam ediyoruz onların malesef almak gibi lüksleri yok [/font] 
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
aişegül
Aktif

Puan Etiketi: 25
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2008, 11:50:28 » |
|
israfı en çok yapan ülke biziz.allahım yardımcıları olsun.
|
|
|
|
|
|
ALLAHIM senden başka birşeyi olmayan ben senden başka herşeyi olanlara ACIRIM
|
|
|
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: 159
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 06, 2008, 12:21:26 » |
|
ibretle bakıp halimize ne kadar şükretmemizin gerektiğini bir kere daha anladım.. Affet ALLAH'ım Affet..   Rabbim hiç bir müslüman kardeşimi gördüğünden geri bırakmasın 
|
|
|
|
|
|
Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 06, 2008, 12:29:40 » |
|
ibretle bakıp halimize ne kadar şükretmemizin gerektiğini bir kere daha anladım.. Affet ALLAH'ım Affet..  amin
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 10, 2008, 13:31:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 10, 2008, 13:52:57 » |
|
Tüm kardeşlerimizin dualarına yürekten Amin diyorum Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
heyday
Aktif

Puan Etiketi: 23
Hüküm Allah'ındır....
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 10, 2008, 21:40:34 » |
|
Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...Rabbim yardımcıları olsun...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 10, 2008, 23:11:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
gülnihal
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 22, 2008, 21:07:42 » |
|
evet çok büyük bir ibretlik anlayana allahım bize yokluk yaşatmasın her nefes alışımızda allaha şükrümüzü bilmemiz lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|