|
farukaktaş
|
 |
« : Aralık 25, 2007, 17:56:10 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2007, 18:42:21 » |
|
Ellerinize sağlık çok güzel... Doğrusu şu an orda olmayı çok isterdim...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2007, 13:35:00 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2007, 18:52:11 » |
|
gerçekten harika resimler elinize sağlık kardeşim
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2007, 10:35:47 » |
|
Şimdi oralarda olmak,sakin kafayla tefekküre dalmak vardı...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
zümer
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2007, 11:01:07 » |
|
emeğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
İnsan gönlünü çıkarıp, avucuna koyarak Başkaları önünde mahcup olmadan dolaşabilmelidir.
|
|
|
Ecyad
Katılımcı

Puan Etiketi: 28
El-insan mahallün-nisyan..
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2007, 16:36:17 » |
|
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Bir milletin ihyası;kötülerin imhasıyla değil,"Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür."
|
|
|
Berine
Okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2008, 00:44:29 » |
|
Muhteşem resimler, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berine
Okur

|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 06, 2008, 01:15:38 » |
|
Kocaali'den gün batımı, bu yaz objektifimize yansımıştı, umarım beğenirsiniz... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 06, 2008, 01:31:52 » |
|
ellerinize sağlık kardeşlerim hepsi ayrı güzel olmuş..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
Ecyad
Katılımcı

Puan Etiketi: 28
El-insan mahallün-nisyan..
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 06, 2008, 11:38:28 » |
|
Berine çok güzel teşekkür ederiz...
|
|
|
|
|
|
Bir milletin ihyası;kötülerin imhasıyla değil,"Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür."
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2008, 14:23:45 » |
|
evet çok hoş resimler teşekkür ederiz berine kardeşim
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
yolcu
Aktif

Puan Etiketi: 13
Araştırmacı
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2008, 15:34:42 » |
|
İbrahim (a.s.) gibi;batan güneşe karşı;''Ben batıp gidenleri sevmem.'' (En’âm Sûresi: 76.) nidasını, hakkıyla söyleyebilsek... 
|
|
|
|
|
|
İman bir bütündür.Bir cüz'ünü inkar,bütününü inkar etmek demektir.
|
|
|
hifa
Okur

Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2008, 20:31:09 » |
|
Kocaali'den gün batımı, bu yaz objektifimize yansımıştı, umarım beğenirsiniz... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapfevkaladeninde fevkinde...
|
|
|
|
|
|
"Ne Mutlu Yüz Akı İle Ahirete Göçebilene"...
|
|
|
Berine
Okur

|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 06, 2008, 21:09:43 » |
|
Bende sizlere teşekkürler ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyza
Okur

Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 07, 2008, 19:33:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sakın terk-i edebden kûy-ı Mahbûb-i Hudâ’dır bu Nazargâh-i ilâhidir, Makam-ı Mustafâ’dır bu
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 01, 2008, 11:16:36 » |
|
Hepsi çok güzel. Emeklerinize sağlık. Mevla neler vermiş. Onu görecek gözde vermiş. Baktığımız her yerde Kendisini görneyi nasip etsin bize. Amin.
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2008, 23:59:52 » |
|
Hepsi çok güzel. Emeklerinize sağlık. Mevla neler vermiş. Onu görecek gözde vermiş. Baktığımız her yerde Kendisini görneyi nasip etsin bize. Amin.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 231
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2008, 00:01:34 » |
|
amin..
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|