« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Turkcell 'Bahar Kampanyası'nı yalanladı  (Okunma Sayısı 147 defa)
gözyaşı
Emektar

Puan Etiketi: +250/-8

« : Nisan 28, 2008, 08:58:47 »

Turkcell 'Bahar Kampanyası'nı yalanladı

Turkcell, son günlerde Turkcell kullanıcıları arasında dolaşan ve ''Bahar Kampanyası'' adı verilen konunun Turkcell'le herhangi bir ilgisi olmadığını bildirdi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, Turkcell kullanıcıları arasında kısa mesajla zincir olarak dolaşan "Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan 5 mesajdan sonrası bedava daha çok gönder daha çok kazan" içerikli kısa mesajın, herhangi bir doğruluk payı olmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Tarife, kampanya ve promosyonlarımız müşterilerimize Turkcell'in resmi web sitesinden ya da yazılı basın, TV, outdoor gibi bilinen diğer kanallardan duyurulmaktadır. O nedenle müşterilerimize bu tarz kısa mesajlara itibar etmemelerini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
deli_prof
Forum Yöneticisi
Emektar

Puan Etiketi: +369/-43

« Yanıtla #1 : Nisan 28, 2008, 11:21:35 »

bu mesaj dün banada gelmişti ama kimseye göndermedim..

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
~~serapta bir damla~~
Emektar

Puan Etiketi: +225/-24

Fetebârekellahu ahsen'ul-hâligın

« Yanıtla #2 : Nisan 28, 2008, 11:24:13 »

Malesef ben gönderdim..

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
zeynep88
Firtina

Puan Etiketi: +160/-21

Life... Has betrayed me once again..

« Yanıtla #3 : Nisan 28, 2008, 11:37:48 »

kardeşime geldi bana gelmedi ama ben bu mesajın dolandırıcılar tarafından gönderildiğini okumuştum haberlerde o yüzen yem olmadık Allaha şükür zaten msj normal bir turkcell numarasından geliyor turkcell merkezden gelse normal 0534 lü bir numara çıkmaz ki... Kararsız

Perişan olduğum umurunda mı ??
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar