ess
Okur

Puan Etiketi: 11
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2008, 00:07:43 » |
|
Allah yar ve yardmcınız olsun ..inş. hepsi iyi geçer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 11, 2008, 00:17:32 » |
|
yarın sabah sınavım var dualarınızı eksik etmeyin noluurr
Rabbim yardımcınız olsun,kolaylıklar versin..Hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi inşaallah kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 11, 2008, 14:19:32 » |
|
Allah(c.c) hepinizden razı olsun..şükürler olsun iyiydi...
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 21, 2009, 11:59:42 » |
|
Rabbim...razı olacağın bir ömür nasip eyle molla ahalisine...ve bütün müslümanlara....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #44 : Ocak 21, 2009, 23:41:59 » |
|
ben her türlü hayır duanın talibiyim
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 28, 2009, 14:14:44 » |
|
Rabbim...razı olacağın bir ömür nasip eyle molla ahalisine...ve bütün müslümanlara....
amin
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
şeyma
Aktif

Puan Etiketi: 15
|
 |
« Yanıtla #46 : Ocak 28, 2009, 14:26:40 » |
|
mevlam bütün molla üyelerini hayırlı olan işlerle meşgul kılsın 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 31, 2009, 09:36:10 » |
|
amin.... ve her dem hoşnut olsun Rabbimiz bizlerden...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
şeyma
Aktif

|
 |
« Yanıtla #48 : Ocak 31, 2009, 14:44:38 » |
|
Amin mevlam bütün molla üyelerini doğruyu yanlışı tefrik edebilmeyi nasip etsin
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
dolunay_34
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 31, 2009, 15:05:23 » |
|
aminn... bende hafızlığım için dua istiyorum  (geniş kapsamlı) 
|
|
|
|
|
|
GÖZÜM,AKLIM,FİKRİM VAR DEME HEPSİNİ ÖLDÜR, SANA ÇÖL GİBİ GELEN,O;GÖL DİYORSA GÖLDÜR!...
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 01, 2009, 18:37:00 » |
|
RAbbim o şerefe nail kılsın sizi kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 02, 2009, 09:15:24 » |
|
Allahım ..benimde..benim gibi sıkıntıda olan kardeşleriminde sıkıntılarını Fettah isminin hatrına feraha erdir...Zatından yüz çevirtme bizi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 02, 2009, 09:45:47 » |
|
bende yaza tayinciyim.her ikimiz açısından da dualarınız vasıtasıyla inşllh hayırlı bir yere çıkar tayinimiz.özellikle siz degerli molla cami üyelerinin duasına çok ihtiyacımız var.size zahmet bi dua ediverrmisiniz. 
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #53 : Şubat 02, 2009, 11:50:58 » |
|
Bütün kardeşlerimizin hayırlısıyla duaları kabul olsun,Allah ım yardım etsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #54 : Şubat 12, 2009, 10:12:04 » |
|
"Yâ Rabb! Sana hamd ederiz. Bu hamdimiz senin ihsan etmiş olduğun ni'metlerine mukabil olamaz, ve senin azamet-i ulûhiyyetin ve rubûbiyyetin hakkını îfâya asla kâfi değildir. Sana gerektiği gibi hamdedemediğimiz için aczimizi arzederiz. Ey Rabbimiz! Zîrâ nimetlerini saymak mümkün değildir."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 12, 2009, 16:13:46 » |
|
Amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmetcik
Caylak
Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 16, 2009, 18:33:56 » |
|
Allah(c.c) hepinizin gönlünden geçen duaları hakkınızda hayırlı eylesin inş ve hepimizi kendine kul kabul etsin... bende fani bütün mahbubların sevgisinin kalbimden çıkması için dua istiyorum inş bu mesajı yazanın diye dua ederseniz sevinirim... hepinizi ve bu siteyi çok seviyorum ama sizin sevginiz ebede talip inş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeyma
Aktif

|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 20, 2009, 20:52:27 » |
|
Allah'ım Benim Dualarımı Benim Dua Ettiklerimin Dualarını Bana Dua Edenlerin Dualarını Benden Dua Bekleyenlerin Dualarını kabul eyle (amin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #58 : Ekim 30, 2009, 07:21:10 » |
|
Amin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #59 : Ekim 30, 2009, 08:06:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|